El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Llach: “La prohibició de l’estelada va contra la llibertat de tots els ciutadans”
  • CA

El diputat de Junts pel Sí (JxSí) Lluís Llach ha afirmat que la decisió de prohibir l’exhibició d’estelades a la final de Copa de diumenge “és un termòmetre d’on està la llibertat d’expressió a l’Estat espanyol i una confusió total dels valors democràtics”. Per Llach, “això no va contra els ciutadans del Barça a qui els agrada portar una estelada, va contra la llibertat de tots els ciutadans”. “És una vergonya i un insult”, ha continuat Llach, per qui aquest fet demostra que “els valors democràtics de l’Estat espanyol estan sota zero”.

En aquest sentit, el diputat de Junts pel Sí ha afirmat que “espero que hi hagi una reacció que permeti arreglar les coses i que els partits polítics de la resta de l’Estat es pronunciïn”. “Aquestes coses passen cada vegada més sovint del que passaven els primers anys de la Transició“, ha afegit. “La llibertat d’expressió és un valor democràtic intocable i s’atempta contra els drets més bàsics dels ciutadans”, ha reblat.

Tot i que ell no serà al Vicente Calderón diumenge, entén que molta gent reaccioni a la prohibició portant estelades al partit. “[Si fos d’ells] Jo hi aniria”, ha afegit, tot i que no vol condicionar la llibertat d’elecció dels aficionats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa