L’alcalde de Lleida lamenta la “lentitud” en els indults en una trobada amb el ministre de Justícia

Pueyo també transmet a Campo el desig que la taula de diàleg Catalunya-Estat es reprengui

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat davant del ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, que no hagi prosperat la tramitació de la Llei d’amnistia al Congrés de Diputats. Així mateix, Pueyo també li ha tramès la “lentitud” que està tenint la tramitació dels indults dels presos independentistes, fet que Campo ha atribuït la demora en el procediment d’aquest tràmit, que ha de ser de caràcter individual, segons han explicat fonts municipals. L’alcalde de Lleida ha traslladat aquestes impressions al ministre Justícia durant la visita que Campo ha fet a la Seu Vella, aprofitant la seva estada a la capital del Segrià per participar aquest divendres en un acte del Col·legi de l’Advocacia de Lleida.Pueyo també ha aprofitat per trametre al ministre el seu interès i desig perquè és recuperi i reprengui aviat la taula de diàleg Catalunya-Estat, petició en la qual hi ha hagut una aproximació, ja que, Campo s’ha confessat com una persona de consens, que en els últims temps ha aconseguit tirar endavant una sèrie de lleis i acords per unanimitat o gairebé, segons han informat des de la Paeria. L’alcalde de Lleida li ha recordat que els objectius de la part catalana passen per exercir el dret a l’autodeterminació, a la qual cosa el ministre de Justícia ha manifestat, segons fonts municipals, que els objectius són legítims, siguin quins siguin, essent la discrepància de les parts els canals que s’utilitzen.

Després de la seva visita a la Seu Vella, Juan Carlos Campo ha participat en els ‘Diàlegs Institucionals’, un acte en el Col·legi de l’Advocacia de Lleida al qual també han assistit el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús Maria Barrientos; el fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeres, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Tere Cunillera.

Comentaris

  Sargento Gorila 22/05/2021 10:04 am
  Tranquil alcalde, que els polítics presos no volen l'indult, no pateixi.
  Anònim 22/05/2021 12:56 am
  Ricardo,pero si ellos no quieren el indulto, porque tanta prisa.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 21/05/2021 8:32 pm
  Respecte de CAT, el més semblant a un "Ministro de Justicia-Fiscalía" del PP, és un "Ministro de Justicia-Fiscalía" del PSOE i viceversa. Capisci !!!
  Ricard 21/05/2021 8:16 pm
  Lamentar-se amb un castellanista de que un indult triga gaire? De què? Una mica d'orgull si us plau.

Nou comentari