La Moncloa sosté que la situació a Ceuta ha estat “un assalt, no una crisi migratòria”

Fonts del govern espanyol esperen recuperar aviat les bones relacions amb Marroc, un "país amic"

El govern espanyol diu que la situació a la frontera de Ceuta s’està normalitzant gràcies a la seva actuació ràpida. El desplegament de l’Exèrcit i el reforçament dels cossos policials han permès la devolució ‘en calent’ de 4.800 de les 8.000 persones que han passat la tanca en les últimes hores. Fonts de l’executiu sostenen que el que s’està vivint a la frontera no és “una crisi migratòria” sinó un “assalt”. En tot cas esperen recuperar aviat les bones relacions amb Marroc, un “país amic”, i també el retorn de l’ambaixadora marroquina a Madrid, Karima Benyaich, a qui el govern de Mohammed VI va cridar a consultes aquest dilluns.

Comentaris

  JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU 19/05/2021 8:27 pm
  SI EL MARROC ES UN PAIS AMIC DE ESPANYA .. Ya no quiero conocer EL PAIS QUE SEA ENEMIC HA HA
  Gumersind 19/05/2021 4:35 pm
  Les autoritats espanyoles els comptaran com a turistes, per a "enfortir" les dades del turisme de masses... Considerar un assalt a l'entrada de persones mig nues que arriben a una platja des d'una altra, és repugnant i em recorden malaurades expressions de les forces d'ocupació espanyoles, com ara "muros de gente" o "caras de odio"... El problema i la qüestió és, el perquè la Unió Europea permet tenir unes "fronteres" puntuals dins del continent africà. Sempre ens havien ensenyat que els castells medievals tenien fossats per a impedir l'entrada "d'assaltadors", per la qual cosa Ceuta i Melilla son dos grans al cul en una frontera marítima, i a sobre son unes colònies anacròniques que al segle XXI no serveixen per a res que no sigui mantenir la supèrbia, la vanitat, l'arrogància, l'ostentació... per a ús i gaudi del xovinisme espanyol ranci i caspós. Algú s'ha interessat en saber quan costen els murs de ferro i filferro i llur manteniment que envolten els límits terrestres de les "plazas africanas" ?
  remigio III 19/05/2021 12:42 pm
  El sàtrapa marroquí està usant de nou l'estratègia del Sàhara. Envia gent de mal viure, desgraciats ,desafortunat amb la promesa de fortuna i, micos, molts micos. Si l'exèrcit dispara són, criminals contra una gentada "indefensa". Total això i la inestimable ajuda, del president de tor americà igual que ara amb Trump. Cal endreçar les coses que es feren malament quan una corona sagnant amb un rei molt per sota de la mediocritat, s'abaixà els pantalons davant un altre criminal, amb la corona sagnant.
   Ramon 19/05/2021 2:02 pm
   Tot el que vulguis, però, nosaltres, els catalans, d'entrada sempre hem de posar-nos del costat de qualsevol enemic d'Espanya.
  Un seguidor 19/05/2021 11:58 am
  Los 4000 para aquí en Catalunya! Nuevos catalanes para la causa de la Andapandansiaaa! Los centros de MENAS ha sido todo un éxito a casa nostra, los vecinos están encantados!!
  1
  111
  Respon
   Al malparit "Seguidor" 19/05/2021 4:13 pm
   Quan el nostre país aconsegueixi la independència, els problemes espanyols amb les colònies nord-africanes de Ceuta, Melilla, Veles de la Gomera, Alucemas i les els illots d'Alboran, Pergil i Chafaninas, seran un afer exterior, no pas com ara que hem de contribuir a pagar les despeses inútils dels inútils espanyols que consenten per motius "con-un-par-de-cojones" mantenir aquesta mena d'anacronisme espanyol.
    Claro claro 19/05/2021 9:48 pm
    Malparit tu Purísima madre hijo de la gran PUNTA... Despierta chaval, la Andapandansiaaa no existe subnormal, habéis sido engañados pringaos! Tu crees que el enanito de ERC o el Fuigpelmon os van a dar la Andapandansiaaa panoli????
  Jo 19/05/2021 11:12 am
  JAJAJAJAJAJA Tindrán raons amb els moros i aquí si que riuran fort, aquets tenen fusells i disparan si convé.
  Ramon 19/05/2021 11:04 am
  ERC ja es deu estar fregant les mans.
   Nomar 19/05/2021 4:15 pm
   Ets un poca-solta, a més de xenòfob.
    Vendetta 19/05/2021 11:18 pm
    Tu si ke ets un racista de merda y anticatala posels a casa teva listillo

Nou comentari