La fiscalia recorre l’absolució dels cinc síndics de l’1-O

El ministeri públic creu que es va produir un error en l'apreciació de la prova

La fiscalia provincial de Barcelona ha presentat recurs d’apel·lació contra l’absolució dels cinc membres de la Sindicatura Electoral de l’1-O, segons ha avançat TV3 i ha confirmat el ministeri públic. Aquest creu que es va produir un error en l’apreciació de la prova, especialment en la documental. També aprecia contradicció entre els fets declarats provats i la decisió final. El jutjat penal número 11 de Barcelona va absoldre els cinc síndics electorals dels delictes de desobediència i usurpació de funcions públiques. La sentència constatava que no s’ha acreditat que els síndics donessin cap instrucció o ordre ni que es tornessin a reunir després de les providències dictades pel Tribunal Constitucional.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 30/04/2021 10:05 am
  Respecte de CAT, el més semblant a una Fiscalía del PP, és una Fiscalía del PSOE=PSC. Ñ IRREFORMABLE!!!!
  JordiP 30/04/2021 9:48 am
  Els gossos, un cop destacats, no deixen la presa fins a destrossar-la. I aquests són dels furiosos.
  JordiP 29/04/2021 7:24 pm
  Mira que són pesaícos, co.ny. L'ànsia de tancar i inhabilitar indepes els torna boixos. Em recorden aquells gossos que sembla que es vulguin menjar una sabata i, encara que els hi estiris fins a aixecar-los del terra, no la deigen anar ni paren de grunyir.
  Ricard 29/04/2021 12:25 pm
  Més taula de diàleg dels racistes anticatalans.
  1
  156
  Respon
  Jeroni Munyós 29/04/2021 11:59 am
  Se'n diu prevaricar, la cúpula fiscal i judicial espanyola es desvia de les seves funcions de forma arbitrària tot sabent que el seu capteniment i les resolucions que pretenen son injustes, la pretesa unitat d'Espanya (des del 1587) els destarota. El lawfare de la justícia espanyola no té aturador, son directament mala gent. Si hom no va fer res no hi ha proves de res, malgrat que els fiscals i jutges del lawfare vulguin seguir amb la performance paranoica plena de venjança. Necessitem la independència política respecte a Espanya més que mai, més enllà de l'Espanya casposa i carca hi ha vida, i doncs, l'hem de viure. Sí a l'alliberament nacional.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 29/04/2021 11:13 am
  Respecte de CAT, el més semblant a la Fiscalía del PP, és la Fiscalía del PSOE=PSC.

Nou comentari