La fiscalia cita més de 200 testimonis per al cas dels Pujol però no a Victoria Álvarez, que el va denunciar

La majoria de persones que vol que declarin són empresaris o pròxims a la família de l'expresident

La fiscalia planteja la compareixença de més de 200 testimonis per al judici a Jordi Pujol i a la seva família, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. Entre els testimonis no hi ha, però, Victoria Álvarez, l’examant del fill primogènit de Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, que va ser la persona que va denunciar el presumpte cas. L’escrit de la fiscalia comença reproduint la carta que l’expresident Pujol va publicar a ‘La Vanguardia’ a finals del juliol del 2014 on explicava el fet de la deixa del seu pare a Andorra. En un text de 216 pàgines desgrana el presumpte comportament il·lícit dels Pujol i cita com a testimoni més de 200 persones, principalment empresaris i gent afí a la família.

Comentaris

    Ramon 11/05/2021 1:00 pm
    Si La Vanguardia hagués mantingut la línia Antich d'entre Arenys de Munt i el 9N, i Jordi Pujol hagués fet una sola declaració contra la independència quan el xantatjaven, Jordi Pujol no estaria encausat per res mentre que La Vanguardia ja probablement ni existiria arran de tot el que li haurien tret. Reconeixement i gratitut al MHP Jordi Pujol.
    Dolors63 11/05/2021 11:24 am
    Necessitaven algú que "denuncies" i sembla que aquesta senyora, presumptament previ pagament de minuta s'hi va posar bé, sense denúncia no hi ha legitimitat o legalitat per investigar, per això ara no volen que parli, si jo fos la defensa dels Pujol, la faria declarar, la cosa pot esdevenir una festa.

Nou comentari