La CUP impulsa la creació d’espais de sobirania per aconseguir la República Catalana

El seu objectiu és"avançar en la ruptura amb el règim del 78" mitjançant projectes que es duran a terme durant aquests estiu i tardor

 

La CUP ha posat en marxa una campanya aquest dijous que té com a objectiu construir “espais materials de sobirania des d’ara mateix” i desplegar una sèrie de pràctiques en clau de República Catalana que superin el marc actual, fruit, de la Transició Espanyola. Segons ha informat el mateix dijous en un comunicat, la formació anticapitalista vol socialitzar un programa que té com a objectiu “avançar en la ruptura amb el règim del 78” mitjançant projectes que es duran a terme durant aquests estiu i tardor de manera quinzenal. Aquesta plataforma és la triada per la CUP per explicar i donar a conèixer el seu full de ruta cap a la instauració de la República Catalana i que, segons afirmen, ha de passar necessàriament per una agenda de transformació social “basada en el desenvolupament de processos col·lectius en clau constituent”. 

 

El partit veu en la dinamització quotidiana de la mobilització popular el principal repte a què s’enfronta ara mateix l’independentisme, ja que els sembla que no té “espais sobirans dins i fora del marc constitucional existent”. És per això que organitzaran diversos actes arreu del país que es centraran en les sobiranis energètica, financera, productiva, popular, tecnològica, residencial, feminista, sanitària, educativa i alimentària.

 

Nou comentari