La CUP demana a Junts que “se sumi a l’acord” però avisa que “no es mourà ni un mil·límetre”

Els antirepublicans reiteren que es tracta d'un pacte "de mínims" que es pot millorar "però no retallar"

El diputat de la CUP-UNCPG al Parlament de Catalunya Carles Riera ha demanat aquest dijous a la nit a Junts per Catalunya que “se sumi a l’acord” que han assolit els anticapitalistes i ERC i donin, per tant, suport a la investidura del republicà Pere Aragonès. Riera ho ha dit en entrevista al 3/24 hores després que JxCat hagi anunciat que s’abstindrà en la primera volta del debat, aquest divendres.

En tot cas, el portaveu dels cupaires ha alertat que els punts que inclou el pacte, que ha subratllat que és “de mínims”, no es poden moure “ni un mil·límetre”. Es tracta, ha dit Riera, d’un compromís que han acordat les dues formacions. Per això ha afegit que l’acord es pot millorar “però no retallar”.

Comentaris

  Tripartit no, gràcies 26/03/2021 11:33 am
  El futur de la CUP és l'escissió. Una part anirà al que és la Comuna Pudenta actual i l'altre es quedarà a una nova CUP independentista sense tantes collonades com l'actual.
  Català 26/03/2021 7:40 am
  No us amoïneu. Ja us mouran a garrotades la bófia espanyola i els seus . el fotut és que ens mouran a tots.
  fat boy 26/03/2021 12:52 am
  Aneu parint l'imbecil que si tornen a haver eleccions molta gent votara independentistes pero a cap d'aquesta colla de bandarres que ara sou al parlament. Us haurien de capar a tots tres partits.

Nou comentari