El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Juanan Geraldes, escollit nou coordinador general de Més País Catalunya
  • CA

Juanan Geraldes s’ha convertit aquest dissabte en el coordinador general de Més País Catalunya, un cop s’ha donat per tancat el període de votacions en línia que tanca el Congrés Fundacional del nou partit. Segons ha informat l’organització, el congrés ha servit per fer “un procés col·lectiu de redacció i debat del marc polític, ètic i organitzatiu que ha de guiar a l’organització en els pròxims anys”.

En un fil a Twitter, l’organització ha explicat que la llista encapçalada per ha aconseguit el 91% dels vots emesos, sent l’única llista presentada per a formar la nova direcció, mentre s’han produït un 9% de vots en blanc”. La llista guanyadora es defineix per “un perfil intergeneracional, multidisciplinari i amb vocació feminista” i es planteja “posar en marxa una organització la principal preocupació de la qual és la inajornable transició ecològica en una societat més saludable, racional, igualitària i justa”.

Més País Catalunya també es vol desmarcar dels Comuns a nivell organitzatiu. Geraldes ha dit en diverses entrevistes a ‘El Món’ que l’organització es planteja tenir més en compte les bases.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa