Jordi Sánchez: “Sense JxCAT res està garantit, amb JxCAT tot és i serà possible”

El secretari general de JxCAT es mostra convençut d'un triomf de Borràs el 14-F

El secretari general de JxCAT, Jordi Sánchez, ha afirmat aquest dimarts des de Lleida que “sense JxCAT l’independentisme potser estarà al Govern, però no manarà i no guanyarà”. Sánchez ha rebutjat participar en la repetició de “majories estranyes i alienes a la majoria sobiranista” i ha reiterat que “sense JxCAT res està garantit i amb JxCAT tot és i serà possible”

Sánchez ha dit que si el 14-F els independentistes surten a votar JxCAT guanyarà “contra tot pronòstic i contra la voluntat d’aquells que voldrien eliminats del mapa i que pensaven que en aquests comicis els independentistes quedarien definitivament apartats de les institucions”.

El dirigent de JxCAT ha assegurat que les enquestes situen el partit “al capdavant com a opció guanyadora” i “per això han hagut de fer l’operació Illa” amb l’objectiu de “desmuntar amb força aquest projecte”.

Comentaris

    ¡Ahora sí, me ha convencido!! 08/02/2021 10:14 pm
    Cuente con mi voto, son ustedes formidables.
    Quina vis còmica que te Chordi Chanches! 08/02/2021 9:00 pm
    El que està dient en realitat, però a l'inrevés per fer gràcia, és que “Amb JxCAT res està garantit, sense JxCAT tot és i serà possible”. Em parteixo de riure i fins i tot m'he pixat a sobre.

Nou comentari