El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Callau renúncia a l’alcaldia de Sant Adrià de Besòs
  • CA

L’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, ha anunciat la decisió de deixar el càrrec, segons ha informat el seu partit, el PSC, que li agraeix la tasca i el “lideratge en un temps complicat”. Callau és regidor des del 1995 i alcalde des del 2013. La formació assegura que es tracta d’un relleu “natural i generacional”, “serè i lluny de personalismes” i que compta amb unanimitat “total” al partit i a l’equip de govern. El PSC afirma que, per tot plegat, “l’estabilitat i el bon govern” de la ciutat estan assegurats, i proposa com a substituta la primera tinenta d’alcalde, regidora de l’Àrea de Protecció i Promoció Social i secretària de Política Municipal a la Federació del Barcelonès Nord del PSC, Filo Cañete.

Cañete, vinculada a l’Ajuntament des del 2007, seria la primera alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, i presenta el propòsit de projectar la ciutat cap al futur transformant i millorant els barris o potenciant el desenvolupament socioeconòmic al voltant de l’Eix del Coneixement del Campus Diagonal Besòs, de l’àmbit de les Tres Xemeneies o del nou front litoral, entre d’altres. D’altra banda, la substituta de Callau s’ha compromès a “mantenir la manera de fer dialogant” del seu antecessor amb l’oposició, “deixant de banda les confrontacions i cercant (i trobant) sempre acords pel bé de Sant Adrià”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CaterinaCh a març 24, 2021 | 09:37
    CaterinaCh març 24, 2021 | 09:37
    Sempre fan igual, al PSC. Quan han de fer un relleu, normalment per edat o anys a l'alcaldia, en comptes de presentar una persona a les eleccions pertinents, presenten l'alcalde que saben que sortirà i, a mitja legislatura dimiteix i llavors posen aquella persona que ells volen i, així, quan arribin eleccions, ja farà campanya després de dos anys d'alcaldia i s'asseguren que tornin a guanyar. Senyors i senyores de El món, estaria bé que miréssiu quantes vegades ho ha fet el PSC. Perquè és una constant que a mi no em sona que passi en d'altres partits, o no en aquesta freqüència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa