La JNC emplaça la CUP a veure’s les cares per a defensar la concertada

La diputada cupaire Natàlia Sànchez discuteix amb la branca juvenil del PDeCAT sobre què suposa la concertada per a l'escola catalana

Les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) i la CUP se les han tingut a Twitter en les darreres hores després que la diputada anticapitalista Natàlia Sànchez hagi replicat un fil de la branca juvenil del PDeCAT en què es defensava l’escola concertada com un dels pilars fonamentals de l’escola catalana.

Aquesta apreciació dels cadells del PDeCAT no ha agradat massa a Sànchez, que ha denunciat que l’escola concertada és un pilar de la “segregació escolar” i ha afegit que l’educació és un dret que no es pot “comprar”. De fet, la diputada, que ha explicat que ella mateixa coneix el model perquè hi ha estudiat, considera que la concertada és un “pin parental gegant”.

L’opinió de Sánchez ha suscitat comentaris de persones que afirmen ser professors de centres concertats, defensant el model davant les crítiques de la diputada. Finalment, la JNC ha proposat a la diputada de la CUP fer un debat sobre la qüestió per a intercanviar arguments.

 

Hi ha qui augura que la JNC té les de perdre en un cara a cara amb Sánchez.

Nou comentari