Investiguen un jutge per fer tuits contra el Procés i la immersió

El Consell General del Poder Judicial investigarà un jutge per haver publicat, presumptament, unes piulades al seu compte de Twitter carregant contra la immersió lingüística i el Procés independentista. Es tracta, però, d’un compte anònim. Sota l’usuari ‘Randy Watson‘ (@EstadoCharnego) s’hi amagaria el jutge Carlos Antonio Vegas, segons ha denunciat el Govern de la Generalitat.

El compte, que des de fa uns dies en té l’accés restringit i només poden consultar les seves piulades els usuaris que prèviament hagin estat acceptats per ell, deixa en evidència la falta d’imparcialitat que pot tenir aquest jutge. De fet, en una de les piulades anime els jutges a tombar qualsevol recurs que presenti la Generalitat, encara que la institució tingui raó en allò que figura en el seu escrit.

Segons el que es defensa en aquest compte de Twitter, actuar sistemàticament en contra del Govern “no seria prevaricar, sinó reciprocitat“. En una piulada argumenta que els polítics independentistes “són molt graciosos, juguen amb la professionalitat dels jutges perquè els tractem de manera imparcial però quan alguna cosa no els agrada són totalment hostils cap als jutges”. És per aixì que opina que “ja va sent hora que els jutges desestimem qualsevol petició de la Generalitat, tingui raó o no”.

En una altra piulada assenyala que la pandèmia del coronavirus no acabarà fins que tots els líders independentistes “no acabin a la presó“. El seu odi no es reflexa només en la qüestió independentista, sinó que també carrega durament contra la immersió lingüística i l’escola catalana. “El català no es toca però als nens catalans els magregeu mentre se us posa ‘morcillona‘”, escriu en un tuit. En una altra piulada anima els pares a no dur els fills a l’escola durant 15 dies. Segons ell, aquesta seria una manera de fer pressió per acabar amb la immersió lingüística a Catalunya.

Comentaris

  jm Desembre 29, 2021 | 11:33
  feixistes investigant feixistes......jajajajajajaja
  ALF Desembre 29, 2021 | 11:40
  Mentida. “Entre bomberos no se pisan la manguera”
  Català Desembre 29, 2021 | 16:59
  A que l'ascendèixen per mèrits?
  Català Desembre 29, 2021 | 16:59
  A que l'ascendèixen per mèrits?
  Aquests elements es pensen que Catalunya es seva. Desembre 29, 2021 | 17:26
  Si volen castellà que vagin a castella, aquests prevaricadors professionals.
  X2 Desembre 29, 2021 | 18:13
  Li penjaran una medalla per feixista, espero que li pengin al nas

Nou comentari