El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iniciativa se sent maltractada
  • CA

La portaveu parlamentària d’ICV-EUiA, Dolors Camats, ha denunciat aquest dimecres un “assetjament polític i mediàtic” sense precedents contra el grup parlamentari i contra el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i ha assegurat que no cediran contra aquestes “pressions”.

Camats ho ha fet des del Parlament en una declaració llegida que no ha admès preguntes. Els ecosocialistes s’han sentit atacats per les critiques que la darrera hora ha rebut Saura per la seva assistència a la manifesta a favor de Palestina, i les seves declaracions posteriors, com també per la limitació de velocitat a 80 km/h als accessos a Barcelona i el sistema de velocitat variable.

Camats ha definit ICV com un partit “d’esquerra verda nacional, català, d’esquerres, ecologista, feminista, pacifista i europeista” i per això , ha assegurat que el partit no té com a objectiu “governar per fer qualsevol cosa a les institucions o a qualsevol preu”, sinó per fer “polítiques transformadores”.

Camats creu que precisament aquesta actitud té “com a resposta directa un assetjament polític i mediàtic amb quotes que no podíem ni imaginar al nostre país, amb titulars que creiem que la maduresa política i democràtica a Catalunya ens evitaria veure”, amb “comentaris més propis de l’acarnissament personal que de la discrepància política o ideològica”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa