Illa s’obre a ampliar el toc de queda

El ministre de Sanitat diu que ara està "centrat al 101% en el virus"

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, s’ha mostrat obert aquest dissabte a “revisar la franja horària” del toc de queda. Ha dit que “si s’ha de revisar” el govern espanyol ho farà “parlant amb tothom” i “amb les màximes garanties jurídiques”. No obstant això, manté que no hi haurà confinament domiciliari perquè considera que els instruments utilitzats fins ara són suficients per doblegar aquesta tercera onada.

En una roda de premsa, ha insistit que la vacunació a l’Estat va “a velocitat de creuer“. També ha reconegut que el ritme de vacunació es veurà afectat per la reducció de les dosis rebudes de Pfizer. Ha explicat que fins aquest dissabte s’han detectat “poc més de 100 casos” de la soca britànica del coronavirus”.

“Centrat al 101% en el virus”

El cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament ha volgut desvincular-se del nou calendari electoral a Catalunya i del debat que ha derivat en un ajornament del 14-F per fixar la mirada en uns nous comicis per al 30 de maig. Illa ha assegurat que prefereix ara estar “centrat en la gestió” de la pandèmia, i ha evitat comentar la nova data i els motius del PSC per oposar-s’hi.

La data correspon als partits i no hi poso matisos“, ha dit. A més, ha insistit que ara mateix està “centrat al 101% en el virus”. “El meu focus és derrotar la tercera onada del virus i, a curt termini, que hi hagi més vacunats que contagiats”, s’ha limitat a afegir.

Comentaris

  Ricard 16/01/2021 7:37 pm
  Contestant el castellà preguntes en català. Humiliant per a tots els catalans.
   Artemi 16/01/2021 7:48 pm
   Jo soc català i no em humilia. Deus tenir un problema greu d’autoestima. Amb aquest sentiment perpetu de humiliació no anem enlloc. El cap ben alt. I deixa’t de gilupolladas.
  Ton 16/01/2021 5:06 pm
  Tu desgràcia, ves ampliant el toc de queda, que al final no serveix per a res. El que tens de fer es pagar d'una puta vegada a tots els que no poden treballar, inepte fastigós, "sucialista" perqué no sap ni on caure mort. Quina merda de polítics té aquesta fastigosa "España" que no serviu ni per fer la "O" en un puto canut. Per mi, podeu anar a fer punyetes tota aquesta raça indecent, que sou des de la primera a la última formació política Escanyola de merda.
  Ramon 16/01/2021 3:44 pm
  Li ha sortit dir això del 101% perquè ho tenia en ment arran que era el percentatge que havien muntat que traurien els sociates en el vot per correu.
  Ramon 16/01/2021 1:17 pm
  A qualsevol lloc democràtic, una gestió de l'epidèmia com l'espanyola significaria la mort política del responsable. Al Gran Parc Temàtic Progre dit Catalunya, en canvi, la pitjor gestió de tot el món mundial és motiu de promoció electoral arran que el govern espanyol és sociato-pudent. Si els hagués agafat a l'oposició, per infinitament menys ja tindrien el país sencer en flames i tots cridant-li al govern de torn "A-SE-SINOS!".
  Kramer 16/01/2021 11:49 am
  Es veu que a aquest filósof ranci les matemàtiques li van balderes. Com es pot dedicar al 101% a una activitat.? Aixó es més de futbolista que de ministre.
  Kramer 16/01/2021 11:47 am
  Es veu que a aquest filósof ranci les matemàtiques li van balderes. Com es pot dedicar al 101% a una activitat.? Aixó es més de futbolita que de ministre.

Nou comentari