El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern preveu una campanya electoral “en part virtual”
  • CA

El Govern preveu que la campanya electoral pel 14-F sigui “en part virtual”, ha explicat aquest dimarts la consellera de la Presidència i portaveu, Meritxell Budó. Divendres s’ha convocat una taula de partits per compartir els protocols sobre les eleccions que aquesta setmana validarà el Procicat. Budó ha pronosticat que la campanya serà “amb mascareta” i ha insistit que la part virtual “jugarà una part important a les eleccions”.

La voluntat del Govern és “garantir que les eleccions se celebrin amb totes les mesures sanitàries possibles, protegir els votants i els que estaran treballant i garantir els drets democràtics, sigui quina sigui la nostra situació epidemiològica”, ha assenyalat Budó.

La reunió del Govern vol “afrontar” amb tots els partits “els protocols que han de permetre” la celebració de les eleccions. “Part dels protocols que volem consensuar és precisament com desenvolupar la campanya, quins actes seran presencials, què es podrà fer o què no”, ha afegit. La darrera paraula, en tot cas, la tindrà el Govern, ha apuntat la portaveu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa