Forn demana “no esperar dos anys” per concloure que “les coses no avancen” a la taula de diàleg

L'exconseller d'Interior admet que confia poc amb els resultats d'aquestes reunions

L’exconseller d’Interior Joaquim Forn ha demanat aquest dijous “no esperar dos anys” per concloure que “les coses no avancen” a la taula de diàleg entre la Generalitat i la Moncloa. En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, ha admès que no confia gaire amb els resultats de les reunions que es puguin produir entre els governs català i espanyol, però sí que ha dit que “està molt bé que es reuneixin“.

Forn ha defensat “mirar de manera més freqüent” quins estan sent els resultats de la taula de diàleg perquè d’aquesta manera “es pot guanyar temps i fer veure a la gent que l’independentisme ha de continuar treballant”. “No podem esperar fins el 2023“, ha manifestat l’exconseller. No obstant, ha matisat que aquesta posició respecte la taula de diàleg en cap cas significa “anar en contra de l’esperit de negociació”.

Per altra banda, Forn ha demanat que les qüestions que es discuteixin a la taula de diàleg han de ser públiques perquè “una cosa tan important com la resolució del conflicte” entre Catalunya i Espanya “no pot passar per un despatx i prou”. Forn ha dit que aquestes qüestions han de passar “per on hi ha representada la sobirania del poble català”, i que per tant el Parlament tingués un protagonisme en aquest tema.

Comentaris

  Aigualit 19/08/2021 11:16 am
  Un altre iluminat supremaciste feixiste buscant venjança, això s'acaba indepres, la gent ja està identificant de que va aquesta penya.
  Català 19/08/2021 12:42 pm
  Aixó, d'entrada ho sabia tothom. Menys els imbèils rematats.
  Porcs traïdors 19/08/2021 12:58 pm
  Cal fer caure el Govern de Vichy Catalan.
   Totalment d'acord! 20/08/2021 7:37 am
   El prucessiste de Waterloo ha de desapareixer de la política, prou malt ha fet a l'independentisme i vergonya ens ha fet passar...

Nou comentari