Forcadell publica un llibre infantil per explicar per què està empresonada

"El meu net pensa que estic a Barcelona i que de vegades no puc anar a Sabadell perquè tinc molta feina", explica l'expresidenta del Parlament

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell publica un llibre infantil per explicar als més petits per què l’Estat espanyol l’ha tancat a la presó. A Les paraules seran sempre lliures Forcadell li explica al seu net com ha acabat condemnada. “El meu net pensa que estic a Barcelona i que de vegades no puc anar a Sabadell perquè tinc molta feina“, explica l’expresidenta del Parlament, i afegeix que “un conte és una manera més fàcil d’explicar les coses i potser també podria ser útil per a altres persones que ho volguessin explicar”.

Al llibre, que sortirà a la venda aquest dijous 8 d’abril i que el publica l’editorial Montena, es demostra que “a la presó hi ha mares i pares i iaios i iaies que estimen els seus fills i nets“. Forcadell lamenta que “algun dia hauré d’explicar al meu net, que ara té 3 anys i mig, per què he estat tants mesos, anys, allunyat d’ell i del seu germà, per què em vaig perdre els seus primers passos i les seves primeres paraules”. Considera que un conte és una bona manera d’explicar què ha passat.

Comentaris

  Será imbecil esta prenda, encima contaminando a los niños. 07/04/2021 10:05 am
  Estas en prisión por ser una vulgar delincuente golpista y cómo ya has podido comprobar, ni una sola democrácia mundial ha movido un dedo por tí.
  116
  1
  Respon
   Ricard 08/04/2021 10:28 am
   Gràcies per la sinceritat d'u castellà.
  Ricard 07/04/2021 9:35 am
  Fantàstica iniciativa!
  13
  11
  Respon
  Doctor Strangelove 07/04/2021 8:50 am
  Doncs per què vas posar en risc l'Estat de Dret, i per tant la meva llibertat! En fi, per això un llibre! Doc.

Nou comentari