El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC manté el veto als Comptes
  • CA

Esquerra ha decidit mantenir el veto als Comptes estatals al Senat. Els republicans consideren que la proposta del PSOE per incrementar els recursos per a la Llei de Dependència és encara “insuficient”.

ERC estima que la partida per millorar l’aplicació de la normativa hauria de ser de 800 milions d’euros, però el socialistes espanyols només oferien una dotació de 400 milions.

No obstant, el secretari general d’Esquerra, Joan Ridao, ha indicat que el veto al Senat “sembla que no treu la són” al PSOE perquè al Congrés “disposa de majoria suficient per aixecar-lo”.

Ridao referma la cohesió del Govern

Així mateix, Esquerra ha subratllat l’elevat nivell de cohesió de l’Executiu, malgrat les diferències mostrades en la Llei d’Educació.

Ridao ha assegurat que la presència de representants del partit en la concentració  d’ahir contra la futura normativa “és coherent” perquè el text “és millorable”, encara que Esquerra dóna suport i valora positivament la llei.

A parer seu, el malestar del conseller d’Educació, Ernest Maragall, per la participació d’ERC i ICV-EUiA a la manifestació, “no significa que falti unitat”, sinó que falta “acabar de lligar i cosir” els diferents criteris sobre alguns aspectes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa