Enganxada entre Inés Arrimadas i Laura Rosel pel terme ‘presos polítics’

"Tinc el dret a dir que els mitjans públics catalans tenen una orientació política molt clara", diu la presidenta de Ciutadans

Nova enganxada entre un líder de Ciutadans i el presentador d’un programa de la ràdio pública catalana. Aquest cop ha sigut entre Inés Arrimadas i la presentadora del Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, en una entrevista. El conflicte ha començat quan Rosel s’ha referit als presos que no són polítics com a “presos comuns“, cosa que ha fet encendre les alarmes d’Arrimadas. La líder de Ciutadans ha lamentat haver d’escoltar l’expressió ‘presos polítics’ als mitjans públics, cosa que Rosel ha respost dient que “aquest debat ja el vam superar fa tres anys“.

La líder de Ciutadans ha insistit a acusar els periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio de desinformar: “Em preocupa que en els mitjans públics catalans es doni per fet que tenim presos polítics a Espanya“. “Qui ens hi representa als constitucionalistes?”, s’ha preguntat. Rosel l’ha convidat a tractar aquest tema al Parlament de Catalunya, des d’on es pot exercir el control als mitjans públics.

“Tinc dret a dir que els mitjans públics catalans tenen una orientació política molt clara”, ha manifestat Arrimadas, i Rosel ha insistit a apartar els professionals d’aquest debat: “Tregui’ns de l’equació“. Per últim, la líder de Ciutadans ha insistit que “a Catalunya hi ha molta gent que no s’informa amb els mitjans públics” i ha assegurat que ella també critica “la deriva que té el repartiment polític del Consell d’Administració de Televisió Espanyola”.

Comentaris

    Siau, fatxorra! 10/06/2021 10:11 am
    Quines ganes de deixar de veure per sempre a aquesta paia. Al seu partit de M... li queden dos telenotíces (per a ells, telediarios, és clar).
    mala pecura 10/06/2021 10:09 am
    és n insult a la societat que aquesta mala pecura es consideri persona, és un insult i una falta de respecte a la democràcia, que una hereu del franquisme, es consideri demòcrata, però clar españa és un país de pandereta, és un insult, que els mitjans de comunicació públics de Catalunya, permetin que cada vegada que aquesta impresentable, en fa ús, els hi falti el respecte. No tenen seguretat privada, patada i al carrer atansadas = dictadora franquista en decadència

Nou comentari