Els presos polítics faran una declaració conjunta aquest dilluns

Es tracta d'un acte unitari convocat per Òmnium

Els presos i les preses polítiques catalanes protagonitzaran aquest dilluns un acte unitari amb la lectura d’una declaració conjunta als Jardins del Palau Robert de Barcelona, al Passeig de Gràcia. L’acte tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda, i Òmnium Cultural ha difós la convocatòria. Els presos polítics van obtenir el tercer grau la setmana passada, i divendres van sortir de la presó. El tercer grau implica que els presos poden passar el dia fora de la presó i només anar al centre penitenciari per dormir.

Comentaris

  Democràcia 01/02/2021 5:10 pm
  Llibertat per als presoners polítics, retorn dels exiliats i absolució i indemnització a tot els encausats per motius polítics.
  Titular totalment auto-contradictori 01/02/2021 12:40 pm
  Uns presos polítics, tots junts, fent declaracions polítiques en llibertat?. Si us plau, una mica de vergonya, indepes. No són presos polítics ni de conya.
   Jeroni Munyós 01/02/2021 5:19 pm
   Pregunta-ho a la Tamara carrasco i a n'Adrià Carrasco, ambdós Acusats pel lawfare espanyol de "terrorisme", "sedició" i "rebel·lió", els hi han robat anys de vida per a gaudi de l'espanyolisme i inútils com tu, quina vergona, Espanya ! És més l'Adrià de Bèlgica estant, durant 3 (tres) anys, no va rebre cap ordre de "captura" ni res semblant per una persona acusada de "delictes" tant greus. Amb això l'estat espanyol es desprestigia tot sol i quan haurà de demanar l'extradició de presumptes acusats terrorisme de veritat, no els hi faran cap cas. Per a la "defensa" de la unitat d'Espanya, no tot s'hi val, recorda-ho als teus amiguets espanyols.
    El teu comentari no ve al cas 02/02/2021 1:13 am
    Els Carrasco mai s'han considerant presos polítics i estem parlant dels pollastres de la foto.

Nou comentari