Els partits envien Vox a les golfes del Parlament

El guanyador de les eleccions, el PSC, ocuparà l'espai que fins ara feia servir Ciutadans

Vox ocuparà els despatxos de les golfes del Parlament en virtut d’un acord de totes les forces amb representació a la cambra catalana excepte la d’extrema dreta, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha pogut confirmar l’ACN. És una primera acció dels partits dins l’objectiu d’establir un cordó sanitari per aïllar els d’Ignacio Garriga. D’altra banda, els canvis organitzatius -obligats, també, per l’arribada de Vox, que suposa haver d’encabir vuit partits als espais parlamentaris- comporten que el guanyador de les eleccions del 14 de febrer, el PSC, passi a ocupar els despatxos que fins ara utilitzava Ciutadans, força guanyadora dels comicis anteriors. Cs compartirà ara espai amb la CUP i En Comú Podem.

De la seva banda, ERC i Junts per Catalunya intercanvien sales. Si fins ara els de Borràs eren a la planta superior, aquesta queda per als republicans. JxC baixa a la inferior -on fins ara hi havia ERC- i compartirà l’espai amb el PP.

Comentaris

  Vicenç Ramoneda 06/03/2021 8:53 am
  Polònia assenyala el feixisme i amenaça un grup similar a Vox de desaparèixer. Una sentència del Tribunal Suprem de Polònia ha conclòs que l’ONR pot ser titllat de “feixista”, fet que pot portar a la seva extinció per llei. Mentre Vox s’obre pas a Espanya, a altres indrets d’Europa saben mantenir l’extrema dreta a ratlla gràcies a un sistema judicial que funciona molt millor que el que ens toca més de prop.
   Juli Vert 06/03/2021 10:49 am
   Ja sala que aquesta països tambe tienen prohibirá dos partirá independentistes? Realment, son molt democrates, si això es fes aqui, a Espanya, matariem dos ocells d'un tret, a fi de comtes, Vox i independentistes soy la mateixa cosa.?
  Doctor Strangelove 06/03/2021 8:05 am
  Millor està sols que mal acompanyats! Doc.
   ton c. 06/03/2021 8:29 am
   pel doc, emulant la cançó d´en SAisa, només hi faltes tu.
  Observador 06/03/2021 4:22 am
  Que no sabeu el conte de la lletera?. Si el govern que formeu no agrada als de Madrid, el què ocupareu sserà una cel·la de la presó.
  El corb de la Rufina 05/03/2021 11:34 pm
  Poseu-hi cistelles per que hi facin l'ou ! Són molt similars als dels rèptils ....
  ¿? 05/03/2021 10:00 pm
  Perjudica molt tenir la millor perspectiva?
  Vicenç Ramoneda 05/03/2021 8:56 pm
  El guanyador de les eleccions, el PSC, ocuparà l'espai que fins ara feia servir Ciutadans. (No hi ha cap diferència car tots son del 155)
  78
  26
  Respon

Nou comentari