Els comuns demanen la compareixença d’Argimon per la “negativa a desprivatitzar” el 061

David Cid recorda que és un "compromís": "Ens van anunciar un Govern de transformació i anem cap al de la resignació"

En Comú Podem ha carregat contra el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, per manifestar en una entrevista que no tenia a l’agenda la internalització del 061 i del transport sanitari no urgent. El seu portaveu al Parlament, David Cid, ha anunciat que han demanat la compareixença “urgent” del conseller perquè doni explicacions per aquesta “negativa”. Cid recorda que es tracta d’un “compromís” assolit al Parlament a través d’una proposta de resolució i exigeix que es compleixi. “El president Aragonès ens va anunciar un Govern de transformació i nosaltres creiem que anem cap a un govern de la resignació”, ha dit. “I, en aquest cas, que anem camí que Argimon consolidi les polítiques de retallades que va impulsar Boi Ruiz”, ha afegit.

En una entrevista a elDiario.es, Argimon va deixar entreveure que no se sentia vinculat a l’acord entre ERC i la CUP, que incloïa aquest compromís, i ara els cupaires i els comuns han carregat contra el conseller de Salut.

En Comú Podem ja ha registrat la petició d’una compareixença d’Argimon al Parlament, que esperen que es materialitzi al llarg del mes de setembre. Volen que doni explicacions sobre les seves declaracions i sobre el que consideren un “incompliment” d’una proposta de resolució aprovada. “No entenem aquesta posició i demanem al conseller Argimon que comparegui”, ha afirmat Cid.

Per al portaveu de la formació al Parlament, el conseller no només està incomplint una resolució sinó també “els acords d’investidura”. “Nosaltres ja vam avisar que això passaria perquè era impossible aplicar polítiques d’esquerres i ecologistes de la mà de Junts per Catalunya”, ha insistit Cid. En aquest sentit, ha afegit que no només s’han complert els seus pronòstics sinó que, a més, estan veuen que “ERC assumeix aquesta agenda de JxCat i les seves polítiques”.

Comentaris

  Esquerres, porcs i lladres, miseria, rates i colaus alcoholitzades o okupes drogats 26/08/2021 1:13 pm
  Crear parasits funcionaris es colaisme compra vots, purs excrements franquistes. Sor que les esquerres de gossos i gossestenen els dies comptats. La miseria campa per Barcelona, la bruticia i les ratez es el comunisme de cansalada Cola u, greix i rates
  tangen67 26/08/2021 9:48 pm
  comunistes bolivarians d'aiguera rama tonta i dropa.
  Observador 27/08/2021 8:06 am
  I les comunes, que hi diuen?.

Nou comentari