El TSJC jutjarà Pau Juvillà pels llaços grocs a l’Ajuntament de Lleida

El Tribunal ha acceptat la petició de la Fiscalia que demanava traslladar el cas de jutjat ara que el cupaire és aforat

El diputat de la CUP i membre de la Mesa del Parlament, Pau Juvillà, està més a prop de ser jutjat al TSJC per no retirar els llaços grocs que el partit tenia penjats a les finestres del seu despatx a la Paeria i que es va negar a treure després que Cs ho denunciés a la Junta Electoral durant la campanya de les municipals de 2019. Segons fonts judicials, la titular del jutjat 3 de Lleida ha acordat remetre la causa, que estava pendent d’enviar-se a un jutjat penal, al TSJC després d’acceptar la petició de la Fiscalia perquè l’exregidor cupaire ara és aforat. El ministeri fiscal li demana 8 mesos d’inhabilitació especial i 4 mesos de multa per un delicte de desobediència comès per autoritat o funcionari públic.

Comentaris

  Convergent 12/04/2021 10:48 pm
  Només cal veure la cara d'arreplegat que té, sembla mentida que un personatge que no ha menjat calent en la seva vida pugui ser diputat. Aquesta és la desgràcia que tenim a Catalunya, la CUP i els seus indesitjables.
   Felip 12/04/2021 11:13 pm
   Quanta raó..
  Ramon 12/04/2021 6:53 pm
  Això de la repressió per "desobediències" té fàcil solució: ser moltíssims a desobeir. Qui desobeeix individualment s'immola. Però si desobeïssim en prou nombre, amb la repressió s'estarien immolant ells. Òbviament quan proposo això ja hi compto que ERC ho sabotejaria.
  64
  36
  Respon
  Inhabilitació ja 12/04/2021 4:32 pm
  No pel que ha fet sinó per ser gilipolles: no està capacitat per a res.

Nou comentari