El PSOE diu que l’ajornament de les eleccions “no podrà evitar el canvi”

Narbona insisteix que el govern espanyol treballa en una reforma del mercat elèctric per abaratir el preu de la llum

La presidenta del PSOE, Cristina Narbona, s’ha referit a l’ajornament de les eleccions a Catalunya a finals de maig a causa de la tercera onada de la pandèmia. “Salvador Illa és un magnífic candidat. I encara que es posposin les eleccions, això no impedirà el canvi necessari en la política a Catalunya“, ha assenyalat aquest dissabte des de la seu socialista a Ferraz.

Es podrà retardar el canvi, però no es podrà evitar“, ha sentenciat la presidenta del PSOE. En paral·lel, Narbona s’ha referit a la polèmica per l’increment del preu de la llum –en plena onada de fred pel temporal ‘Filomena’- i ha insistit que el govern espanyol treballa en una reforma del mercat elèctric que permetrà abaratir el preu a tots els consumidors.

Comentaris

  GAVANENC 17/01/2021 11:24 am
  Jajajaaaaa jajajaaaaa.... Aneu somiant.
  Las rejas del Palacio del Pardo 17/01/2021 9:11 am
  El momio de turno de la enésima dinastia de faraones, aceitando las bisagras de su puerta giratoria. Menudo cambio el acceder por la parte izquierda, a la Gran Pirámide de la oligarquia española
  Namor 16/01/2021 10:13 pm
  El Sr Ramon acaça ERC, el Sr Ramon acaça els progressistes, el Sr Ramon acaça tot el món. Ha, ha, ha, hi, hi, hi.
  PSC el FRANQUISME DELS NENS RICS, i ara del VELLS RICS, oi TETE MARAGALL??? 16/01/2021 7:43 pm
  El canvi i el recanvi es diu TRIPARTIT, com era el pasqual del gal o el montilla del estraperlo, sempre amb erc netejant el franquisme secular dels Serra, Maragalls, Reventos, tots dels NAZIONALS QUE VAN REBRE AL FRANCO COMO DIOS MANDA, Families Riques i Franquistes, Porciolitiques i Cara al Sol del MARAGALL. Son el de sempre ESPANYOLS I FRANQUISTES, es siguin socialistos, ara ercistes per la cartera, o comunistes per la colau. RICS PER SEMPRE com deia la cançó del Pasqual del tripartit i del Porcioles
  Ricard 16/01/2021 7:34 pm
  El canvi és que el Sr. Illa contesta en castellà les preguntes que li fan en català? El català només serveix per que es quedi a casa, com amb en Franco o en Felipe V? Després de tants anys encara igual? Renoi, ja veig com canvia tot. Nova humiliació als catalans!
  jacqme de Montpeller 16/01/2021 7:30 pm
  Suposo que es deu de referir al canvi de l'apartat Iceta pel "valuós" Illa. Un canvi de "360" º !!
  Anònim 16/01/2021 5:39 pm
  Us sorprendrà però Xina i USA estan col.laborant amb alguna cosa molt grossa
  Ton 16/01/2021 4:59 pm
  De quin collons de canvi parla aquesta inepta?. Estic fins els pebrots d'aquesta xusma política "Española" i Catalana. Tots son una banda de merdes que tant sols veuen la puta poltrona i res més. Us votarà la mare que us va parir, el que soc jo, "por el tiempo que me queda en el convento, me cago dentro" A fer punyetes tots els putos polítics de la capa de la terra.
  joandomenec 16/01/2021 4:33 pm
  Què diu aquesta mòmia botinflada?
  Bot 16/01/2021 3:47 pm
  Ah i atenció, no s'ha fortificat Washington amb més de 25.000 soldats per a una inauguració del president més votat de la història: Biden, si no per a una altra cosa ben diferent.
  uno que vive en Tabarnia 16/01/2021 3:40 pm
  es el somni humit de aquesta dona, ja que el Borrell es fora sempre, en quant a la reforma, avui, no qu,es festa, la setmana entrant panserant quina lletra hi possen, no sigui que el cap els exploti
  Ramon 16/01/2021 3:39 pm
  El fet que l'espai mediàtic d'aquest Gran Parc Temàtic Progre no ens informi ni mitja paraula de corrupcions i mentides de sociates i pudents ens demostra que ni els preocupa realment gota la corrupció, ni la seva causa és la catalana.
  45
  42
  Respon
  Josep 16/01/2021 3:29 pm
  Sense que vessi la seva sang no serem mai lliures
  52
  22
  Respon
  Bot 16/01/2021 3:12 pm
  La màfia del PSOE en acció.
  Té collons la cosa...! ¿Serà si els electors així ho decideixen, oi? O ja tenen pensada la tupinada? 16/01/2021 2:42 pm
  No veuen l'hora de treure's l'Illa del damunt, ara que ja no els fa falta "el ministro catalàn", i a més ens el presenten com el Messies que ve a salvar Catalunya, tot envoltant-lo de qualitats que fins ara no les coneixia ningú. I sens dubte que hi haurà molts que el votaran basant-se en aquest aura confeccionada a mida, sense adonar-se de la descomunal manipulació.
  Vicenç Ramoneda 16/01/2021 2:37 pm
  Te tota la raó. No podran pas que canviï res, ans al contrari. Més majoria indep que mai, òbviament.
  Ramon 16/01/2021 2:31 pm
  Quan els sociates són al govern, la pujada del rebut de la llum no és culpa del govern. Culpa del govern només n'és quan els sociates són a l'oposició.
  53
  11
  Respon
   Pol 16/01/2021 10:10 pm
   Populisme, intentar inventar-se solucions fàcils i poca-soltes a problemes o fets complexos. Això que atribuïu al PSOE es pot atribuir a qualsevol altra ideologia... és clar sempre a la que no és la nostra. Prou que sabem la vostra fòbia a ERC i al progressisme en general, se us veu massa el llautó. No cal afegir-hi res més, senyor Ramon.
   17
   15
   Respon
    Ramon 17/01/2021 12:49 am
    Què en diríeu, Pol, si ara una ideologia concreta, posem que la liberal, etiquetés llurs propostes com "justes"? I ara imagineu-vos que l'espai mediàtic els ho comprés i s'hi referís així. Oi que seria inacceptable? Oi que seria antidemocràtic? Doncs igual amb el dit "progrés". Progressar se suposa que ho vol tothom. Per tant, primera, ningú no s'ho pot atribuir en exclusiva. I segona, també falta que estiguem d'acord amb què quelcom sigui o no cap progrés. Identificar "esquerra" amb "progrés" és antidemocràtic. I identificar alguna esquerra concreta amb "progrés", penso per exemple en Podemos, és de riota atès com acaben sistemàticament d'enfonsats tots els països on es posen en pràctica aquestes polítiques. Anys enrere havíem aconseguit eliminar aquesta expressió del vocabulari polític a Catalunya. La raó, el fiasco del tripartit. Però, tristament, ara que deuen pensar que del Septenni Negre ja ens n'hem oblidat, sembla que la volen repescar.
    Ramon 17/01/2021 12:38 am
    Senyor Pol, sí i no. Fòbia a ERC, i tant! Fòbia a balquena i justificadíssima. Fòbia a l'actual ERC, ja s'entén. Fòbia compartida per manta catalans. Jo no conec ningú que hagi passat a ser d'aquesta ERC. Però sí que conec molts independentistes de la fornada 2010 que en despotriquen a gust. Catalans que solen dir-me: "No entenem què està fent ERC". En canvi... jo crec que sí que ho entenc! I ara el desacord. A veure, si per desfogar-vos necessiteu bastir caricatures amb les que sí que us hi veieu amb cor, endavant, la salut és el primer, però això de "fòbia al progressisme és una bajanada". Jo trobo antidemocràtic pretendre associar qualsevol ideari al "progrés". I que identificar-hi algun ideari concret, a més d'antidemocràtic per la presumpció és ridícul pels resultats. Ho enteneu? No? Ja m'ho temia.
   Delfí Artós 16/01/2021 6:06 pm
   El rebut de la llum espanyol és hereu dels monopolis del franquisme com altres fantasmades en el sector econòmic dels carburants o la telefonia, la Campsa i la Compania Telefonica Nacional de Espana, ara "Telefonica"... vos sona ? L'oligarquia espanyola és va dividir i va blindar aquests botins amb les factures, fent veure que desapareixien els "monopolis"... o amb el què els hi va fes falta. Molta manca de memòria i poca recerca històrica i periodística a fons de fets que han set paral·lels a la transició espanyola de la dictadura a allò que hi ha ara.
    Ramon 16/01/2021 9:08 pm
    Exacte. Quan governen els sociates la culpa de les pujades de la llum són de monopolis encoberts herència del franquisme regits per companys de pupitre de l'Aznar i les elits extractives de la llotja del Bernabeu. Mentre que quan són a l'oposició la culpa és del govern.
  jaumet 16/01/2021 2:29 pm
  Ara el psc-psoe ja argumenten el perquè no gunyaran, la culpa serà d'haver canviat de data. Tal qual l'escola Trump. Diem abans el que em justificarà després... aburrits. No hi ha politica, perque això no ho és.
  Ramon 16/01/2021 2:28 pm
  És una vergonya nacional, política, mediàtica i fins i tot ètica, que haguem de recórrer a mitjans espanyols per rebre informacions que perjudiquen el govern sociato-pudent.
  27
  35
  Respon

Nou comentari