El PSC no contempla ajornar el 14-F i demana al Govern mobilitzar els recursos necessaris

Granados recorda que la pandèmia "va començar al març" i que en altres comunitats s'han pogut celebrar eleccions

El PSC no contempla un ajornament de les eleccions del 14-F. Així ho ha explicat aquest dilluns la viceprimera secretària del partit, Eva Granados, que també ha recordat que és feina del Govern “mobilitzar” tots els recursos que facin falta per poder-les celebrar. Granados ha subratllat que la pandèmia va arribar al març i que en altres comunitats autònomes s’han pogut celebrar comicis. “M’agradaria pensar que ningú barreja cap opció electoralista amb una situació de salut pública”, ha reblat. Pel que fa a les mesures de seguretat, el PSC creu que està en mans de la Generalitat i el Procicat establir tot allò que faci falta perquè “tots els catalans” puguin exercir el seu dret a vot.Segons la viceprimera secretària socialista, al virus se li ha de tenir “respecte”, però no “por” i recorda que a més dels criteris “mèdics” n’hi ha també de “polítics, democràtics i jurídics”. “Les eleccions estan convocades pel 14-F”, ha remarcat, “entenem que s’han de produir”. Per això, el PSC confirma que començaran la campanya tal ja està establert i disposaran del seu candidat des d’aquell moment.

Precisament, Granados s’ha referit a l’actual ministre de Sanitat del govern espanyol i futur presidenciable del PSC a les eleccions, Salvador Illa, considerant que “molts catalans” el veuen com el “president que no tenen”. El partit ha posat sobre la taula els resultats de les darreres enquestes de diversos mitjans de comunicació, que situen en candidat com el més ben valorat per assolir la presidència de la Generalitat.

Per això, des de la formació sostenen que els vots que pugui obtenir als comicis aniran “molt més enllà” de la mateixa candidatura. “No estem condemnats a tenir uns partits que es barallen al Govern, però no governen” ha remarcat Granados. De fet, també s’ha referit directament als partits independentistes, els quals veu “descol·locats”. Per això els ha recomanat deixar enrere “els atacs” a Illa i “les polèmiques”, assegurant que des del PSC no entraran en aquest joc que ha qualificat de “partidista”.

Comentaris

  Octubrista 12/01/2021 12:04 am
  El PSC's té pressa perquè cada dia que passa la crisi de l'estat colonial del qual són titelles es fa més gran i la patacada que els espera el dia de les eleccions serà més gran quan més triguin
  Ricard 11/01/2021 8:19 pm
  Els annexionistes sembla que tenen pressa per disposar de 4 nòmines més, encara que posin en risc la salut dels catalans portant-nos a votar peti qui peti. Bé, si estan contra el dret a decidir dels catalans (es a dir ens consideren incapaços de saber el que volem els catalans) tornen a tractar-nos d'idiotes. Són coherents. Això està clar.
  Cal dir-ho 11/01/2021 6:21 pm
  El Psc-Psoe, és clar que no vol ajornar res, si el seu "candidat" abandona el ministeri espanyol de sanitat i les eleccions al Parlament s'ajornen, aleshores n'Illa restarà amb un pam de nas.
  Mala peça 11/01/2021 6:02 pm
  Ui si rottenmeier granados, tot el que tu diguis va a missa. Però has de tenir present, que el ministro més important de la pandèmia, va i dimiteix Au va nena calladeta no estàs més maca, tot i que és molt impossible en tu
  Josep 11/01/2021 5:20 pm
  De moment tu tant és que contemplis com que no contemplis, ara per ara no pintes res de res.
  Ramon 11/01/2021 4:02 pm
  Ens faran tupinada amb el vot per correu. Fixeu-vos que l'estan promovent molt. Serà xifra rècord. I ja ho veureu, com la participació a Can Zam serà rècord. Sicaris sociates aniran casa tavernària per casa tavernària (no en les hores que "el marío" és a la barra "der bà" i "la parienta" és al CAP esperant que "er dotó" li faci "la reseta"). I en sortiran amb els sobres que ells mateixos ja acabaran de tramitar.

Nou comentari