El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC està “molt satisfet” amb l’ampliació del Prat
  • CA

El PSC està “molt satisfet” amb l’acord d’ampliació de l’aeroport del Prat perquè diu que “cal aprofitar totes les oportunitats” perquè Catalunya “recuperi” el lideratge econòmic a l’Estat, que “ha perdut els últims anys”. Així ho ha expressat aquest dimarts la portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero, des de la pròpia cambra, on ha assegurat que la inversió de 1.700 milions d’euros en aquesta infraestructura també mostra “la voluntat de descentralitzar” del govern espanyol, que assegura que té la intenció “que passin coses més enllà de Madrid”.

“Aquesta inversió és molt important també per una Espanya diferent, que ha de ser plural i ha de tenir una cohesió territorial en tots els sentits”, ha subratllat Romero. D’altra banda, la diputada ha celebrat la represa de la Comissió Bilateral d’aquest dilluns, en què diu que es va posar data a comissions bilaterals “imprescindibles” i es va arribar a “concrecions que milloren la situació de l’autogovern a Catalunya”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a agost 03, 2021 | 12:49
    mala peça agost 03, 2021 | 12:49
    romero, els de la delegación del psoe a Catalunya, sou una colla de falsos. El dia que el gobierno del estado español, compleixi la seva paraula, aleshores podríem arribar a parlar de satisfacció, però a dia d'avui mai ha donat l'oportunitat de estar ni mínima ments satisfets, a més a més aquest projecte ja és un deute pendent, com els 1700 milions, que son un quants dels molts que deu el estado als Catalans. I de la bilateral, noia, ni la mínima expressió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa