El PSC denuncia un usuari de Twitter per publicar “una falsa PCR positiva” d’Illa

Els socialistes hi veuen un "total menyspreu a la veritat" i demanen combatre les "fake news"

El PSC ha denunciat l’usuari de Twitter Alvise Pérez davant la Fiscalia Superior de Catalunya per haver publicat a les xarxes “la imatge d’una falsa PCR positiva” del candidat socialista a les eleccions catalanes, Salvador Illa. La denúncia per presumptes calúmnies, segons informa Europa Press, veu en el document un presumpte delicte de falsedat documental i demana a la Fiscalia impulsar una recerca judicial sobre la publicació.

La formació critica que l’usuari de Twitter va publicar aquest document durant el debat electoral a La Sexta d’aquest dijous, en el que veu “una clara intencionalitat” que els candidats poguessin usar-lo en directe. Destaca que el missatge s’ha publicat durant la campanya electoral i veu “la voluntat de fer mal i minvar la imatge del candidat i de la candidatura”.

“Falta de manera manifesta a l’honor de l’interpel·lat, amb total menyspreu a la veritat”, diu el partit sobre el tuit, en el qual l’autor va citar l’usuari d’Illa. Les ‘fake news’ són una greu amenaça per a la democràcia i és treball de totes i tots combatre-les”, ha publicat el partit en una anotació en la xarxa social.

Comentaris

  Ricard 12/02/2021 8:27 pm
  Ja dit. Illa o amaga alguna cosa o reconeix que es va equivocar o les dues coses. Res no fa. Dir que ha amagat res no ho pot fer. Disculpar-se tampoc. M'hi jugo un pèsol a que l'spin doctor és castellà, i li ha recomanat no acceptar que es va equivocar. Sembla que Illa li està trobant el gust a això de pensar igual que els castellans.
  Octubrista 12/02/2021 7:24 pm
  Tota la propaganda electoral del PSC's és una "fake new" ( en català: mentida podrida ) que es podria denunciar si existís alguna llei contra l'engany, la falsedat, la mentida i les enganyifes i algun sistema judicial independent disposat a aplicar-la.
  Ton 12/02/2021 7:18 pm
  L'Illa dels collons es més fantasma que el de l'òpera
  Pere Grau Prat. e-mal: [email protected] 12/02/2021 6:24 pm
  Illa a negar-se a la prova dels antígens, ha estat ell, només ell el culpable dels Fake News com a resposta a la seva insolidària conducta, la que ha propiciat diferents comentaris en diferents mitjans.
  Pepe 12/02/2021 5:42 pm
  Els del 155 estan contra les "fake news?" Precisament ells?
  ui ui uiiii 12/02/2021 4:27 pm
  I com ho sabem que és falsa si aquest ministre español de sanitat se¡n fot del mort i del qui el vetlla?

Nou comentari