El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC assegura que Trias està molt desesperat
  • CA

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, el socialista Carles Martí, ha afirmat avui que l”alcaldable’de CiU, Xavier Trias, “deu estar ja molt desesperat” perquè “comença la campanya electoral tres anys abans del que toca”.

Martí ha carregat contra Trias, que va dir estar “preparat” per guanyar les pròximes eleccions a la capital catalana, que se celebraran el maig de 2011, i aconseguir un canvi a la ciutat després de 30 anys de governs d’esquerra.

Segons Martí, “tot el que digui Trias d’aquí a les eleccions serà en termes de campanya i, per tant, en relació amb els seus interessos electorals, no al servei dels ciutadans”.

La raó per la qual Trias rellança amb tanta anticipació la seva candidatura, segons el seu parer, és que “observa que el govern municipal s’està consolidant”, per exemple, amb el projecte de la Diagonal, l’aprovació dels pressupostos municipals o la designació de Barcelona com a seu de la Unió pel Mediterrani.

Respecte al vaticini de Trias que, després de 30 anys de governs socialistes, Barcelona arriba a un “final d’etapa”, Martí ha replicat que “això lògicament ho hauran de decidir els ciutadans el 2011”.

“Encara falta molt temps. El que li convé a la ciutat és que el govern governi, que l’oposició faci d’oposició i la campanya electoral ja la farem quan correspongui”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa