El PDeCAT pregunta a Sánchez si preveu expedientar el policia que va agredir Borràs

El partit subratlla que l'agent "va reconèixer" Borràs, es va "identificar amb una placa" i li va fer "cops a la cara" que li van fracturar el nas

L'agressor d'en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s'identificava com a poli

L’agressor d’en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s’identificava com a poli | JB

 

El diputat al Congrés pel PDeCAT Feliu Guillaumes ha presentat un escrit a la Mesa de la cambra baixa espanyola en el qual pregunta al govern espanyol si “té previst” obrir un expedient a l’agent de la policia espanyola que va “agredir” el fotoperiodista Jordi Borràs. Cal recordar que cap a les vuit del vespre un home es va apropar a Borràs al carrer de Capellans, i després de fer crides com ara ‘Viva Franco’ o ‘Viva España’, el va agredir, segons va explicar el fotoperiodista a l’ACN en conversa telefònica des del CAP on l’estaven atenent de les ferides. Alguns vianants van intentar interceptar l’home, que hauria mostrat una placa de la policia espanyola. Aquest matí s’ha confirmat que l’home era agent de la policia i Afers Interns ha obert una investigació. Borràs ha denunciat l’agent per l’agressió, però l’agent també l’ha denunciat a ell.

 

A banda de la pregunta sobre l’expedient, Guillaumes també ha preguntat a l’executiu de Sánchez quines mesures prendrà en relació al comportament del policia, i si considera que “aquesta mena d’actituds” són les que ha de tenir un agent, “que té facultats per garantir la seguretat ciutadana”.

Nou comentari