El PDeCat demana ajornar les eleccions “si no es pot garantir una participació com cal”

Àngels Chacón diu que "desconeix" quin és l'ideari de JxCat

La candidata del PDeCAT al 14-F, Àngels Chacón, aposta per “posposar les eleccions si no es pot garantir una participació com cal, o si s’està en plena crisi màxima de l’onada” de covid-19. Així ho ha argumentat en declaracions a Ser Catalunya aquest dimarts. L’exconsellera afirma que les formacions polítiques es guiaran per informes sanitaris i mèdics a l’hora de contrastar la viabilitat del 14-F.El PDeCAT, però, continua exclòs de la taula de partits, on només hi assisteixen grups parlamentaris.

D’altra banda, Chacón ha afirmat que l’ideari de JxCat encara es “desconeix”. Chacón també ha lamentat una situació d’estancament al país: “Estem en un carreró sense sortida. Ni avancem cap a la independència ni Catalunya progressa. Patim un desgovern increïble”.

“La transversalitat que proclama JxCat fa que, a l’hora de decidir quin tipus de mesures concretes i normatives aplicarien en cada àmbit, no les coneguem. No sabem encara l’ideari del partit“, ha subratllat Chacón, que va compartir cadira a l’executiu amb la candidata de Junts, Laura Borràs.

Chacón també ha dit que aposta per suprimir l’impost de successions, tot i que el Govern el va aprovar quan ella encara n’era consellera d’Empresa. Això sí, ha assegurat que s’hi va oposar.

Comentaris

    Ricard 12/01/2021 12:28 pm
    Més política barateta.
    Ramoñ 12/01/2021 11:23 am
    Si guanya ERC serà per haver fet tupinada i amb uns sacs aportats en el recompte electoral nocturn. Trump ens ha donat unes idees fantàstiques i un horitzó fabulós a aplicar i difondre per a paios torracollons com jo, ja m'estic preparant i fregant les mans.

Nou comentari