El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern estudia aixecar el confinament comarcal la setmana que ve o la següent
  • CA

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit aquest dimarts que el Prociat estudiarà entre demà dimecres i divnedres si es poden seguir aixecant restriccions, en concret el confinament comarcal. Budó ha dit que en funció de l’anàlisi que es faci de les dades aquest aixecament es podria fer el 15 de març o la setmana següent. Ara per ara, però, no hi ha res decidit, però la portaveu ha dit que les dades són favorables.

Budó ha dit que l’aixecament de la mesura s’està estudiant i sempre que les autoritats sanitàries “ho considerin oportú”, però “s’ha d’acabar de valorar entre dimecres i divendres”. Aquests dies es treballarà en la nova resolució que entrarà en vigor el 15 de març. “Veurem si de cara aquesta setmana [la del 15 de març] o la vinent ja podem avançar en aquestes mesures; de moment les dades apunten que anem bé i entenem que és necessari, en el moment que sigui possible no esperarem ni una hora més per fer-ho i ho farem possible”, ha reiterat la portaveu del Govern.

D’altra banda, Budó ha dit que aquests pròxims dies es tancarà un calendari de Setmana Santa que especificarà “el què podem fer i no” de cara a quest període de vacances. La portaveu ha dit que el calendari és necessari perquè així ho demana el sector de la restauració. “El calendari ens ha de permetre saber quina mobilitat tindrem per Setmana Santa perquè d’això depèn que es pugui reactivar economia interior”, ha afegit Budó.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un a març 09, 2021 | 14:05
    Un març 09, 2021 | 14:05
    La injustícia a tret la cara o millor dit la seva mala...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa