El govern espanyol titlla la manifestació de Colón de “fracàs”

La ministra d'Indústria diu que el govern espanyol decidirà sobre els indults "pensant a deixar enrere un passat fosc"

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha titllat de “fracàs” la manifestació de la plaça de Colón contra els indults i ha criticat que “no soluciona res”, ja que “va en contra del diàleg i la convivència”. “La dreta busca la confrontació amb el govern d’Espanya i fa aquesta mena d’escenificació perquè no té cap solució al conflicte català”, ha afirmat Maroto aquest dilluns al matí en una entrevista a TVE. La titular d’Indústria ha remarcat que l’executiu espanyol decidirà sobre els indults sense “pensar en les enquestes” sinó que ho farà amb la idea de “seguir avançant” i en “deixar enrere un passat molt fosc”. Maroto ha insistit que el govern de Pedro Sánchez vol “tractar de buscar solucions a una crisi heretada”.

D’altra banda, Maroto ha opinat que la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, “es va equivocar” amb les declaracions sobre Felip VI i els indults en un moment de “crispació política”, ja que la figura del monarca té les funcions fixades a la Constitució.

Comentaris

    Ramon 14/06/2021 11:40 am
    Els sociates ens van voler resetejar fent-nos canviar "independència" per "lluita contra el Règim del 78". O sia contra les claudicacions de la Transició. Doncs bé, ja ho veieu. Ara ens volen fer aplaudir no una amnistia com la de la Transició sinó uns indults com els de Franco.

Nou comentari