El govern espanyol intenta fer les paus amb Marta Madrenas

El nou subdelegat de l'Estat es reuneix amb l'alcaldessa de Girona per "establir-hi diàleg" i "normalitzar" les relacions

 

El subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, s’ha reunit aquest dimarts 31 de juliol al matí amb l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Bramon ha assegurat que l’objectiu de la trobada era “establir-hi un diàleg productiu” per tal de poder mostrar la col·laboració del subdelegat amb l’Ajuntament de Girona en tots aquells projectes que té la ciutat i que depenen de Madrid. Alguns dels projectes que s’han posat sobre la taula són el baixador del TAV a l’Aeroport de Girona, inversions de futur al Parc de les Casernes o l’arxiu provincial. De tot manera, l’alcaldessa també ha volgut parlar d’alguns temes de país com l’1-O tot i que, segons fonts municipals, no hi ha hagut entesa. Bramon, però, fa una valoració positiva de la primera trobada i l’emmarca d’altres que ja ha mantingut amb municipis com Olot, Foixà, Llançà, Portbou o Santa Coloma de Farners.

 

Madrenas va tenir molt mala relació amb l’anterior delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, amb qui van intentar mantenir una trobada, però finalment no va ser possible per desacords sobre l’1-O.

Nou comentari