El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El còmic de Batman ambientat a Barcelona ataca els Mossos amb gas pebre
  • CA

Casualitat sorprenent. El mateix dia que es difonia el polèmic gas pebre com a eina de dispersió que els Mossos recuperarien per dispersar manifestacions es complien 80 anys de Batman. Un aniversari especial que l’Editorial ECC ha celebrat promocionant de nou un còmic del Cavaller Obscur ambientat a Barcelona i prologt per l’aleshores alcalde, Xavier Trias. “Batman a Barcelona- El cavaller del drac”, és el títol d’una aventura breu del ‘superheroi’ en una Diada de Sant Jordi a Barcelona.

 

Ara bé, curiosament, en Batman té una primera topada, no amb el malvat de la història, sinó amb els Mossos. El Cavaller prega als agents del Grup Especial d’Intervenció o membres de la Brigada Mòbil (BRIMO) -l’uniforme d’intervenció és similar- que no disparin al Drac i permetria que es fes escàpol.

 

Els Mossos fan el sord a Batman. I, com se sap, no convè fer el sord al Cavaller Obscur encara que siguis policia. La resposta de Batman no es fa esperar i neutralitza els agents dels Mossos amb pots de gas pebre. Els camins de les notícies són inescrutables.

batman

La portada del còmic de Batmana a Barcelona que ja compta en dues edicions

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa