El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Podem culpa la “dreta catalana” de l’agreujament de la crisi del coronavirus
  • CA

Mentre creix el neguit per la gestió que el govern de PSOE i Unidas Podemos fa de la gestió de l’actual crisi pel coronavirus, el Govern accentua les crítiques reclamant un esforç més important per tal de fer front a les conseqüències econòmiques i socials de l’emergència sanitària. Aquestes crítiques no són ben rebudes per part dels partits que donen suport al govern espanyol.

Podem Catalunya ha emès un comunicat aquest dilluns expressant la seva “indignació” amb el Govern de Catalunya, que emmarca en el que anomena “la dreta catalana”. El comunicat cita JxCAT, però en cap cas ERC, i responsabilitza el partit de Quim Torra de l’agreujament de la situació per l’impacte del Covid-19.

La secció catalana de Podemos afirma que no es pot “obviar” que aquesta crisi sanitària és més greu pel procés de “privatització” de la sanitat que assegura que van fer governs anteriors. Podem culpa els governs d’Artur Mas d’haver retallat en sanitat de forma sostinguda. El partit també culpa el Govern de no tenir controlats els hospitals privats i tenir també en mans privades les residències de gent gran on, per cert, aquest diumenge es va confirmar que hi ha mig miler de casos positius de coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa