Cs registra una proposta de resolució al Parlament contra els indults

La formació de Carrizosa critica que els presos "no han donat cap mostra de penediment" i "amenacen amb reincidir"

Ciutadans ha registrat una proposta de resolució al Parlament contra els indults als presos independentistes. La formació de Carlos Carrizosa vol que el govern espanyol “garanteixi la igualtat de tots els ciutadans espanyols davant la llei i es comprometi a no concedir els indults als condemnats per sedició i malversació“. “No han donat cap mostra de penediment i amenacen contínuament amb reincidir en la comissió dels delictes”, assenyalen a la iniciativa. La proposta també vol que el Parlament manifesti el seu “compromís” amb l’estat de dret com a garantia dels drets i llibertats individuals, la concòrdia i la convivència democràtica.

El partit liberal critica que el govern espanyol “sembla, a jutjat per les declaracions del president Pedro Sánchez i el ministre de Justícia, disposat a esmenar la plana al Tribunal Suprem, concedint l’indult als condemnats”. “I això tot i que cap d’ells ha mostrat el més mínim indici de penediment i que tots ells amenacen amb reincidir en la via insurreccional“, carreguen.

El text també apunta que si el govern espanyol concedeix la mesura de gràcia ho farà “en contra del criteri de la Fiscalia i del Tribunal Suprem“, que ha emès un informe negatiu als indults. De fet, segons l’exposició de motius de la proposta de resolució, els arguments jurídics esgrimits pel TS haurien de ser “suficients per dissuadir el govern espanyol de la temptació d’indultar qui va trepitjar els drets i llibertats el 2017”.

Comentaris

  Pep 10/06/2021 6:20 pm
  La carronya continua donant pel sac.
  RAMON A 10/06/2021 5:14 pm
  Inclus la montapollos diu ara que es catalana.Aquest carronyosa es tan vomitiu com el amargat de guinea
  xavier 10/06/2021 3:54 pm
  Carronyosa, ets un bufo de la cort, jajajajajaja, t'aconsello que deixis al política i demanis feina aun circ com a payaso tonto
  rd 10/06/2021 3:23 pm
  pura maldat
  en fi 10/06/2021 1:43 pm
  carrichoza, això ho has fet tu solet, o l'atansadas tu ha manat. Ho dic perquè avui la teva jefecilla era a la ràdio bramant, i tu ves a saber a on per cert carrichoza, españa a donat mostres de democràcia o de justícia des de la mort del paco
   Eli 11/06/2021 7:54 am
   Las denúncia a las pagats de tu sueldo?

Nou comentari