El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs demana “responsabilitat” a Sánchez a l’hora d’invertir el fons de recuperació
  • CA

El portaveu adjunt de Cs, Edmundo Bal, ha celebrat l’acord al Consell Europeu per al fons de recuperació i ha dit que és “molt necessari” i “molt bo”. “Europa ha estat a l’altura”, ha dit Bal, que ha afirmat que “ara li toca complir a Pedro Sánchez”. “Espanya ha d’estar a l’altura” i està “obligada a invertir bé” els diners que rebi de la Unió Europea, ha remarcat. El portaveu adjunt de Cs ha demanat a Sánchez que pacti les inversions amb l’oposició i els agents socials. “No ho podem deixar en mans de populistes i nacionalistes”, ha reclamat, i ha opinat que “Europa no ho vol” sinó que insta a fer les “reformes estructurals tan necessàries” que encara estan pendents.

Bal ha demanat “responsabilitat per aplicar bé aquests fons” i ha vist una “utopia” que Podem no renunciï a derogar la reforma laboral. El diputat de Cs al Congrés ha dit en roda de premsa aquest dimarts a la cambra baixa que el fons tindrà un “impacte molt seriós en els comptes públiques” i ha exigit que siguin “moderades”, “pragmàtiques” i “de centre”.

El portaveu adjunt de Cs ha assegurat que el partit liberal seurà a negociar “de bona fe” els pressupostos per a l’any vinent però ha dit que tenen “línies taronges”. “Està en mans de Sánchez”, ha dit, i ha apuntat que Cs sempre ha tingut “la mà estesa”. En aquest sentit, ha esperat que Podem estigui “del costat del sentit comú” i el “pragmatisme”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa