Cs considera que la Crida Nacional és “l’enèsim intent de netejar el partit del 3%”

Sierra afirma que els partits independentistes estan "barallats entre ells": "Només es posen d'acord per saltar-se les lleis"

 

La portaveu adjunta del grup parlamentari de Cs, Sonia Sierra, ha assegurat aquest dilluns que el projecte Crida Nacional per a la República, que impulsen Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sánchez, és un “enèsim intent de netejar el partit del 3%“. En roda de premsa a la seu de la formació taronja, la diputada de Cs s’ha referit així a l’antiga CDC i al partit que en va néixer fa dos anys, el PDeCAT, que aquest cap de setmana es reuneix en assemblea.

 

“Li van canviant el nom cada setmana, però no hi ha canvi de nom ni estelada prou gran per tapar la corrupció que tenen“, ha etzibat Sierra. En aquest context ha assegurat també que els partits independentistes estan “barallats entre ells” però ha evitat entrar en més detalls sobre una “crisi” de partits. “Només es posen d’acord per saltar-se les lleis i per intentar separar-nos de la resta d’Espanya i Europa, amb la resta és evident que no”, ha resolt.

Nou comentari