Cop d’efecte d’Ayuso: fitxa Toni Cantó

"Entre socialisme i llibertat, aposta per la llibertat", afirmen fonts dels populars sobre Cantó

La candidata del PP a l’Assemblea de Madrid i actual presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, ha fitxat l’exmembre de Ciutadans Toni Cantó com a independent per a la llista que el seu partit presentarà als comicis del 4 de maig, segons han explicat fonts populars. Cantó va abandonar Cs després de l’intent de moció de censura protagonitzat pels taronges a Múrcia i de l’avançament electoral a Madrid que va fer Ayuso per evitar un moviment similar a l’Assemblea madrilenya. En aquell moment el PP va contraatacar obrint “les portes” a simpatitzants, afiliats i càrrecs de Ciutadans. “Entre socialisme i llibertat, Cantó aposta per la llibertat i fa més gran la nostra formació política”, han assegurat les mateixes fonts.L’excoordinador autonòmic de Cs al País Valencià i exdiputat a les Corts valencianes anunciava el 15 de març que renunciava a formar part de la nova executiva de Cs ideada per Inés Arrimadas després del fiasco de la moció de censura a Múrcia, i que abandonava els seus càrrecs a la formació. A les portes de la seu de Cs demanava la dimissió de tota la cúpula de la formació i apostava per una candidatura conjunta amb el PP a les eleccions de la Comunitat de Madrid.

El mateix dia, el portaveu de Cs i ara candidat dels taronges a les eleccions madrilenyes, Edmundo Bal, opinava que la dimissió de Cantó havia estat una operació “perfectament calculada” i “orquestrada” i insinuava que marxaria al PP, ja que la seva actuació s’emmarcava en “l’operació orquestrada” dels populars “d’anar oferint càrrecs” a dirigents de Cs.

Comentaris

  des de 600 km ens divertirem 25/03/2021 12:11 pm
  ja tenen la perelleta de bufons, de tocats del bolet, la niña i el niñato. Dios los cria y ellos se juntan. El bobierno és el lloc més indicat per aquell parell de tocats del bolet, els madrilenys, no es mereixen aquests incompetents de falsos polítics, ara si els voten, ja s'ho faran
  Cal dir-ho 25/03/2021 11:28 am
  Jo no sé si l'estat espanyol és un democràcia "plena", "homologable" o "consolidada", en principi els estats històricament democràtics, no cal afegir cap qualificatiu "extra". Però una cosa planxo al espanyols demòcrates, és a qui votar. Al tercet PP, partit fundat el 1976 per 7 ex-ministres de Franco, allò que era el partit de Rivera el qual finirà com el partit de la Díez o l'escissió del PP, vOx ? I per l'altra banda el PSOE que si els altres representen l'extrema dreta, aquest representa la dreta, monàrquics borbònics, incompleixen la seva constitució, vegeu l'article 47 i altres articles, defensen l'allargament vers l'infinit de l'anomenada transició78 que no s'acaba mai... de fet ja dura més que no pas el règim de Franco.
  Luna Barceló 25/03/2021 10:19 am
  Que és pot esperar d'un actor de baixa qualitat i d'un personatge que va d'un partit a l'altre per tenir un sou que tant si fa d'actor com si fa de teloner polític, sempre cobra dels ciutadans. Sincerament desitjo que no tingui cap càrrec mai més i que passi per l'atur si en té dret. Potser així sabrà el que estan passant els treballadors de veritat.
  rd 25/03/2021 8:55 am
  escoria tots dos
  Patètics 25/03/2021 8:47 am
  De la playa de madrit al gobierno de la capital del reyno, pero com independent, que curiosa la trama del nou paperet del canto. Quina porqueria de política, madrilenya si per molt porca, el nivell ayuso és fastigós
  Català 25/03/2021 8:42 am
  Aixó és el que s'en diu anar d'un Cantó a l'altre. Però ja veureu com rebrà un grapat de vots.
  Català 25/03/2021 8:42 am
  Aixó és el que s'en diu anar d'un Cantó a l'altre. Però ja veureu com rebrà un grapat de vots.
  Las ratas vuelven a cambiar de barco... 25/03/2021 8:32 am
  ...però se quedan en la misma naviera... Gonzalo! Comeme los güevos!
  La Guineu sense Carasseta 25/03/2021 12:08 am
  i le voilá, la confirmaçió que Cantó es un pesim actor, no ha trobat feina i te que tornar a la política.
  Ui si.. 25/03/2021 12:05 am
  Quina sorpresaaaa!! PPrruptosss! FachaÑordos!!
  GAVANENC 24/03/2021 10:54 pm
  Un fitxatge de merda....

Nou comentari