Cimera a Lledoners per desencallar el pacte de Govern

Elsa Artadi, Josep Rius i Pere Aragonès ja són a la presó, on parlaran amb Oriol Junqueras i Jordi Sànchez

Amb puntualitat gairebé britànica han arribat els assistents A la ja coneguda com a cimera de Lledoners. Una trobada al més alt nivell entre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Catalunya (JxCat) al centre penitenciari on hi ha els presos polítics homes de l’1-O. Una reunió que té per objectiu començar a planificar oficialment com hauria de ser un govern de coalició entre les dues formacions així com el repartiment de conselleries.

La trobada és entre el vicepresident en funcions i presidenciable, Pere Aragonès, i el secretari general de Junts, Jordi Sánchez. També hi seran presents, per part d’Esquerra, Oriol Junqueras i el negociador Josep Maria Jové. Per banda de Junts, hi participaran els negociadors i diputats Elsa Artadi i Josep Rius. Tots els que no són presos han arribat al voltant de cinc de la tarda hora prevista de la reunió.

De tota manera, abans que arribés la comissió negociadora, també ha fet cap al centre penitenciari de Lledoners el conseller Damià Calvet, sense que hagi transcendit que participi en aquesta trobada. En tot cas, el primer d’arribar estat Aragonès, seguit per Jové, i els darrers han estat Artadi i Rius què compartien vehicle.

La reunió es farà en una sala de vis-à-vis sense vidre. Això sí, una sala preparada per fer front a les mesures contra la Covid. El director general de presons, Armand Querol, ha rebut el rebut els visitants a peu de l’entrada de la presó.

Comentaris

  Juan Ripolles 27/04/2021 7:55 pm
  arribant a la cimera de Lledoners pes desencallar el pacte de Govern :::::::::::::::::::: la cimera ; diria jo la poca vergonya que tenen tots plegats !!!
  Juan Ripolles 27/04/2021 7:35 pm
  Aprofitan que estan a Lledoners, podrien tancar la porta i llençar la clau.
  Pep 27/04/2021 6:44 pm
  Digo yo que tiempo han debido de tener Jordi y Junqueras para unificar criterios entre ambas formaciones. Estonces el encuentro de esta tarde es un acto más de esta obra ya casi tragicomica?
  Pajaritu 27/04/2021 6:19 pm
  No deja de ser justicia poética que el nuevo gobierno empiece donde acabó el antiguo. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
   Jordi 27/04/2021 7:33 pm
   Riu riu que ja ploraràs.....

Nou comentari