Colau creu que en cas d’eleccions espanyoles anticipades la gent “s’emprenyerà”

L'alcaldessa de Barcelona demana que Sánchez no faci "tacticisme"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebutjat aquest dimecres la idea de convocar eleccions espanyoles anticipades després de la sacsejada política que s’ha produït des de la setmana passada amb la convocatòria d’uns comicis a la Comunitat de Madrid i l’adéu de Pablo Iglesias a la Moncloa per enfrontar-se a Isabel Díaz Ayuso a les urnes madrilenyes. “La ciutadania s’emprenyaria moltíssim i amb raó“, ha manifestat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio. En aquest sentit, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que no fai “tacticisme” perquè “les eleccions sempre paralitzen l’administració pública i aquest govern de coalició té molta feina a fer”.

Colau ha reconegut que el moviment que ha fet Iglesias és “arriscat” perquè Ayuso representa un “desafiament“, però ha defensat la seva decisió. Preguntada per si aquestes eleccions poden posar en joc el futur de Podemos, Colau ha dit que els comicis seran “molt rellevants” i que cal una “alternativa” a Madrid per lluitar contra el PP i la ultradreta de Vox. Dit això, ha defensat que Podemos i Más Madrid “uneixin forces”.

Per altra banda, ha assegurat que Yolanda Díaz és una bona substituta de Pablo Iglesias a l’Executiu espanyol i que “seria una bona candidata en les properes eleccions” al Congrés dels Diputats. “És una gran ministra”, ha afegit, a més de descartar-se a ella mateixa per entrar a la política espanyola ja que ara mateix el seu “compromís està centrat en la ciutat de Barcelona”.

Comentaris

  Colau una lladre com cal 17/03/2021 3:31 pm
  Lladregota Colau, ja has tornat els 3,5 milions robats per tu i secta criminal de Comu? Ajuntament de lladres, pobre Barcelona. Colau presó ja
  Ricard 17/03/2021 2:37 pm
  Sra. Alcaldessa, amb els politics que són uns falsos, sempre amb una ambigüitat calculada hom s'emprenya molt més. La gent vol postures polítiques sinceres i democràtiques clares.
  ciutada del mon 17/03/2021 1:23 pm
  com cou indepres que la capital de la vostra republiqueta de joguina siga en mans d gent no indepre, perque aci ho ha decidit la ciudadania en fi dues pedres estelades i a esperar que san boi, l'hospitalet i l'area metroplitana de barna en general on viu quasi tota la gent, i esta en mans de alcaldes de federalistes, no indepres del psc o de podem canvien jajaja va a ser que no, i els de junts a banda de poblets d'osona i el bergueda on n'hi ha mes pòrcs que catalanets, guanyin aalgu altre poble gran i important del area metropolitana siga indepre , sino ni 52 per cent ni res nomes dues pedres estelades es clar, i a cascarla.
  Desconnectat quasi del tot 17/03/2021 11:56 am
  Les eleccions "generals" "comunitàries" espanyoles, per als espanyols. Colau, capital : Madrid. No cal afegir-hi res més.
  Català 17/03/2021 11:52 am
  més ens heu feg emprenyar vós, mestressa.
  Català 17/03/2021 11:52 am
  més ens heu feg emprenyar vós, mestressa.
  frau Colau 17/03/2021 11:30 am
  quan les togues van portar-nos a eleccions per tenir una pancarta DOS DIES de més, aleshores va callar la frau Colau, no li va saber greu haver d'anar a eleccions per una jugada bruta més de la justícia i els poders fàctics d'eSSpanya. Ara, que ja sap on està políticament la seva formació política, no li interessa, sap que sortirien a perdre, com li va passa a la Yessi a Catalunya, que va perdre més escons, però això sí, feia veure que era la guanyadora de les eleccions. Au Colau, tu segueix fent corralets i posant obstacles a la calçada dels nostres carrers, descuidant els parcs, jardins/jardineres, i sobretot, oblidant la neteja i reparacions a la nostra ciutat, que t'està quedant (ens està quedant) feta una merda.
  ferreret 17/03/2021 11:21 am
  La "gent" ja està emprenyada fa temps i no miro a ningú (de l'Ajuntament) perquè tothom ja sap amb qui, i perquè
  Rafa 17/03/2021 11:14 am
  Ja ha sortit la "gran estadista" a fotre la cagaradeta. Com sempre, la impostora, hi ha de ficar la cirereta a tot, no fos cas que ens oblidéssim que existeix. Quin ego! Està malalta aquesta pobra dona.
  rd 17/03/2021 10:38 am
  esecrable i repugnant individua
  Andreuza 17/03/2021 10:31 am
  Naturalment, els ciutadans emprenyats, elegint entre lo dolent i lo pitjor. Aquest país senyora goberna els bancs i els jutges..... A l'estat espanyol la democràcia es a les clavegueres.
  amb comu no podem 17/03/2021 10:20 am
  tacticisme = vots gruïts del manuel val + psoe = mantenir la poltrona va frau kolau, prou de lliçonetes komuneres per cert quin frau cometràs avui, a quina entitat amiga subvencionaràs
  Sometetn 17/03/2021 9:59 am
  Cínica!!

Nou comentari