Carrizosa exigeix a Vergés i Illa que diguin si la situació permet les eleccions el 14-F

El cap de llista de Cs veu la consellera i el ministre "alineats" per no dir què s'ha de fer

El cap de llista de Cs, Carlos Carrizosa, ha exigit a la consellera de Salut, Alba Vergés, i al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que diguin ja si la situació de la pandèmia permet celebrar les eleccions el 14 de febrer. En una entrevista a Onda Cero Catalunya, Carrizosa ha afegit que Illa i Vergés estan “alineats per jugar al tripijoc” i no acabar de dir què s’ha de fer. “Només ells tenen les previsions. Són ells els que han de dir si podem votar amb plenes condicions de seguretat o no i, en aquest cas, proposar ajornar les eleccions”, ha afegit. En aquesta línia, el líder de Cs a Catalunya ha conclòs que “els catalans volen saber si es poden fer les eleccions amb condicions sanitàries bones” .

Comentaris

    D'on no n'hi ha no en raja 11/01/2021 5:59 pm
    I jo exigeixo que els fasc'stas de ciudadanos, respectin la democràcia, Catalunya i els catalans, i que tinguin molt clar, primer la salut, i les eleccions són importants, però a dia d'avui és secundari Per cert carrichoza, és la mateixa sanitat, que et va curar el covid
    Ramon 11/01/2021 5:34 pm
    Dependrà de les enquestes. Si el tripartit dóna per fet que de les eleccions en sortirien pitjor de com hi entren, les suspendran "per la pandèmia".

Nou comentari