Carrizosa exigeix a Vergés i Illa que diguin si la situació permet les eleccions el 14-F

El cap de llista de Cs veu la consellera i el ministre "alineats" per no dir què s'ha de fer

El cap de llista de Cs, Carlos Carrizosa, ha exigit a la consellera de Salut, Alba Vergés, i al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que diguin ja si la situació de la pandèmia permet celebrar les eleccions el 14 de febrer. En una entrevista a Onda Cero Catalunya, Carrizosa ha afegit que Illa i Vergés estan “alineats per jugar al tripijoc” i no acabar de dir què s’ha de fer. “Només ells tenen les previsions. Són ells els que han de dir si podem votar amb plenes condicions de seguretat o no i, en aquest cas, proposar ajornar les eleccions”, ha afegit. En aquesta línia, el líder de Cs a Catalunya ha conclòs que “els catalans volen saber si es poden fer les eleccions amb condicions sanitàries bones” .

Comentaris

    Ramon 11/01/2021 5:34 pm
    Dependrà de les enquestes. Si el tripartit dóna per fet que de les eleccions en sortirien pitjor de com hi entren, les suspendran "per la pandèmia".
    D'on no n'hi ha no en raja 11/01/2021 5:59 pm
    I jo exigeixo que els fasc'stas de ciudadanos, respectin la democràcia, Catalunya i els catalans, i que tinguin molt clar, primer la salut, i les eleccions són importants, però a dia d'avui és secundari Per cert carrichoza, és la mateixa sanitat, que et va curar el covid

Nou comentari