El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa diu que l’independentisme no reconeixerà els resultats electorals si perd
  • CA

El candidat de Cs a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha acusat l’independentisme i els mitjans públics de voler “desincentivar la participació i sembrar la por” de cara a les eleccions del 14 de febrer. “Per part dels mitjans de comunicació públics catalans s’estava gairebé animant la gent a presentar objeccions per no anar a les meses electorals”, ha assegurat en una entrevista amb la COPE en què també ha advertit que el sobiranisme no reconeixerà les eleccions si les perd. “Si guanyen, ho donaran per bo, i si perden deslegitimaran el resultat“, ha afirmat.

Segons Carrizosa, “al separatisme li interessa que vagin a votar com menys millor“, la qual cosa perjudicaria el “constitucionalisme” i especialment els votant de Cs, que ha reconegut que és una persona “enfadada amb la política” i que “normalment passava de votar en les eleccions autonòmiques”. Ara bé, ha alertat que el procés independentista està assolint nivells de “radicalització” perquè “porten Otegi als seus mítings“, en referència a l’acte de campanya d’ERC ahir diumenge a Girona, amb el coordinador general d’EH Bildu.

El cap de llista de Cs ha basat bona part de la seva campanya a advertir sobre un possible tripartit del PSC amb ERC i els comuns i a reclamar el vot per al seu partit per impedir-ho. Per això ha defensat formar un executiu “en el qual hi pugui ser Cs i retornar la dignitat als catalans”. “No vull donar suport a un Govern externament, vull ser-hi perquè que hi siguem és l’única garantia que les coses canviïn“, ha sentenciat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a febrer 08, 2021 | 11:52
    D'on no n'hi ha no en raja febrer 08, 2021 | 11:52
    Cínic, mentider, fasc'sta. El no reconèixement dels resultats, només ho fan els antidemòcrates com vosaltres, els pp i vox

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa