Borràs sobre Illa: “Salveu-nos d’aquest salvador que no ens salvarà de res”

Puigdemont compara la "solvència" de Tremosa com a conseller d'Empresa amb la "incompetència" d'Illa

JxCat ha redoblat les crítiques contra el PSC. La candidata de Junts, Laura Borràs, ha alertat que el cap de files socialista, Salvador Illa, no resoldrà els problemes de Catalunya: “Salveu-nos d’aquest salvador que no ens salvarà de res”, ha reclamat fent un joc de paraules amb el nom de l’exministre. Per la seva banda, el president del partit, Carles Puigdemont, ha comparat la “solvència” del conseller d’Empresa en funcions, Ramon Tremosa, amb la “incompetència” del propi Illa. En un acte aquest diumenge al matí a La Seu d’Urgell (Alt Urgell), Turull ha carregat indirectament contra ERC -sense mencionar els republicans-: “Deixem de parlar d’excuses i de per què no tirem endavant per poder culminar l’1-O”.Borràs ha apel·lat a un “esforç” per poder sortir del “marc mental espanyol”. “Així ja serem més lliures per poder pensar en el marc que ens interessa”, ha afegit. Tot seguit, l’exonsellera ha atacat Illa advertint que no és la solució de res: “No resol res del que hauria hagut de resoldre. El que fan és la devolució d’un producte defectuós”, ha comentat sobre el retorn de l’exministre a Catalunya.

Turull també ha reclamat que el 14-F sigui una “onada democràtica que desbordi l’Estat”, i ha afegit que cal “tornar-ho a fer cada vegada que hi hagi urnes”. Turull també ha advertit que aquesta campanya electoral no es tracta de “passar el rasclet” per convèncer que la ciutadania vagi a votar, sinó més aviat de “collir cireres d’una en una”.

D’altra banda, el conseller d’Empresa en funcions i candidat de Junts, Ramon Tremosa, ha preguntat al cap de files del PSC, Salvador Illa, si en cas de ser president de la Generalitat farà com l’executiu espanyol: “No donarà ni un euro als sectors tancats per decisió sanitària?”. Tremosa ha recriminat que la Moncloa no hagi donat ajudes als sectors més perjudicats per la pandèmia i que, de fet, hagi apujat la quota als autònoms.

Tremosa també ha fet una crida perquè la gent vagi a votar. Ha recordat que José Montilla (PSC) va ser president en unes eleccions amb el 59% de participació. En aquesta línia, el conseller en funcions ha insistit que està “a les mans” dels i les votants “remuntar la participació” per aconseguir “la victòria que es necessita per avançar”.

La crida de Junts a la participació és reiterativa i recorrent als actes, conscients que l’abstenció és “el rival a batre” aquest 14-F, tal com ja va alertar ahir el secretari general del partit, Jordi Sànchez, en un míting a Manresa.

Comentaris

  En patufet astronauta 01/02/2021 10:20 am
  Bon dia, Em sorprèn el nivell de la frase de la senyora en qüestió, que encapçala l'article, tenint en compte que es tracta d'una doctora en filologia i professora d'universitat, sembla mes d'una nena / nen de quart d'ESO ... i segur que l'ha trobat molt ocurrent. Aquest és el nivell educatiu a què ens està portant el govern. Aneu votant a aquesta gent, aneu. Que no ens passi res si un dia arribem a ser independents, a passaro de tots colors, temps al temps.
  Aragones , glu, glu, glu 01/02/2021 9:10 am
  Aragones en caiguda lliure, esperem que el illa li doni demenjar, pobre criatura
  En patufet astronauta 31/01/2021 8:52 pm
  Devant la falta d'arguments, aquesta es la manera d'actuar dels feixistes.
  Roser 31/01/2021 4:44 pm
  No sabeu fer res més que carregar-vos als demés candidats? Quina poca formació per governar

Nou comentari