Borràs rep al Parlament representants dels encausats pels talls de la Jonquera

La macrocausa que investiga l'acció convocada per Tsunami Democràtic afecta gairebé 200 persones

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha rebut en audiència una representació dels encausats pels talls de carretera a la Jonquera dels dies 11 i 12 de novembre del 2019 convocats per Tsunami Democràtic. Borràs ha presidit un acte a l’Auditori del Parlament amb una delegació d’una quarantena d’investigats. La recepció també ha comptat amb la presència dels secretaris segon, tercer i quart de la Mesa, Aurora Madaula, Pau Juvillà i Ruben Wagensberg, respectivament, així com els diputats de la CUP Dani Cornellà i Montserrat Vinyets.

Durant l’acte, a porta tancada, hi ha hagut intervencions de Borràs, que ha expressat el seu suport als encausats, i d’una representant dels investigats. Prèviament els membres de la Mesa s’han reunit amb sis advocats dels activistes.

En total el jutjat d’instrucció 4 de Figueres ha citat a declarar 196 investigats pel tall que va bloquejar la frontera els dies 11 i 12 de novembre per suposats delictes de desordres públics i danys. Segons la plataforma d’encausats, són fins a 300 persones les investigades en diferents causes pels talls d’aquells dies.

Nou comentari