Borràs recorda que Portugal té un confinament més sever i celebrarà eleccions

La candidata de JxCat diu que "no demana mantenir o posposar" el 14-F, sinó "tenir seguretat sobre tot el procés"

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha destacat aquest dimecres que països com Portugal celebraran les seves eleccions “tot i tenir dades iguals o pitjors que a Catalunya, i estar en un confinament més sever”. La candidata ha evitat posicionar-se sobre la proposta del Govern d’ajornar les eleccions del 14-F, i s’ha limitat a dir que el partit farà costat a les conclusions que presentin els departaments de Relacions Institucionals i de Salut. “No demanem mantenir o posposar les eleccions, sinó tenir seguretat sobre el procés”, ha afirmat en una visita a Mollet del Vallès, des d’on ha demanat garantir el vot de la ciutadania per conformar un Govern “nou, fort i cohesionat”.

Comentaris

  L'autonomia de Portugal 13/01/2021 11:17 pm
  A veure si us informeu bé, sabreu com Portugal, malgrat llur situació, podrà celebrar eleccions el vinent 24 de gener. Un estat independent té totes les eines, de forma que Portugal ha fet canvis legislatius en els sistemes de votació i s'ha preparat per a facilitar les eleccions en la situació complicada que vivim. I no val a dir que Catalunya té algunes competències, però no ha fet res... Portugal les té totes i si una depèn d'una altra les pot aplicar sense cap permís ni tutela, ni pèrdues inútils de temps.
   Ganxò 14/01/2021 8:24 am
   Company. Sí tot i les competències, si un és boig, no justifica que vagi pel bon camí. Sense que sanitat sigui un govern paral·lel al executiu, si crec que hi són per ser escoltats i actuar en conseqüència. i deixar-nos entre " tots" de desfullar la margarida.
  Doctor Strangelove 13/01/2021 8:16 pm
  Efectivament, la senyora no és postconvergent, és simplement la versió femenina d'en Hagrid! Doc.
  3
  120
  Respon
   Para el Doctor Inútil... 14/01/2021 9:02 am
   Doctor, es usted un gilipollas! Y una vergüenza para el colectivo!
  snow 13/01/2021 7:16 pm
  Aquests postconvergents estan en plan esquizo total. Demanen una cosa i la contrària.
  22
  47
  Respon
  Ramon 13/01/2021 7:00 pm
  Tinc poders de futurologia? No pas. Simplement conec com d'indecent és el tripartit.
  GAVANENC 13/01/2021 6:52 pm
  Perque se j'hi diu postconvergent, si Laura Borras mai ha estat en cap partit...? Una mica de seriositat....
  Cge 13/01/2021 6:33 pm
  Qui escriu aquest comentari? un periodista de ER, perquè té la mateixa retòrica.: LA post convergent". S'ha de ser Rufiàn . quina post convergent?, quan la Laura Borràs va entrar a politica ara fa tres anys- Potser que no siguem tan descaradeament del que us pagaP? espero que o publiqueu
  Pedro Rogriguez 13/01/2021 6:25 pm
  Espero que quan parlin de junqueras digui el post.tripartit junqueras...Esser progre es un vici de gent curteta o sigui d'esquerra. Qui anirà a votar es un suicida? Qui li toqui anar a una taula es un homicidi politic? Ni votar, ni participar en la matança col.lectiva. El dret a la vida es molt superior al dret de votar

Nou comentari