Borràs posa en ruta 25 ‘furgos’ de JxCat per estrendre un missatge d'”esperança”

La candidata de JxCat recorda que el tercer grau "no és cap privilegi" i celebra haver-se abraçat amb Jordi Sànchez

La candidata de JxCAT per les eleccions del 14-F, Laura Borràs, ha presentat aquest divendres una iniciativa per estendre el seu missatge per tot el país, sobreposant-se a les dificutats de la pandèmia. JxCAT posa en ruta una flota de 25 furgonetes per tot el país, conduïdes per voluntaris, per arribar “a tot arreu”, ha explicat la candidat a la premsa. “On no hi hagi míting, la furgoneta portarà els nostres missatges complint les normes sanitàries”, ha promès.

Borràs ha remarcat que JxCAT és un partit acostumat des del 2017 als actes telemàtics i ha recordat “l’operació papereta” del 21-D. Ara, ha afegit, “reprenem aquell testimoni i ens sobreposem a les adversitats, amb aquesta imatge d’equip, d’il·lusió”. Un missatge que Borràs també ha definit com “d’esperança”.

Sobre els presos, que aquest divendres han sortit amb el permís del tercer grau, Borràs ha subratllat que no haurien d’haver entrat “mai” als centres penitenciaris. “Son els nostres representants legítims, participaran en la campanya de manera immediata, avui mateix”, ha avançat la candidata. De fet, Josep Rull i Jordi Turull ja intervindran aquest vespre al míting de Reus.

Borràs ha pogut abraçar Sànchez: “Ha estat una moció molt gran abraçar-lo i que et digui que ‘parlarem, ens veurem i treballarem’, amb una normalitat que mai els hauria d’haver estat segrestada”. “Valorem molt positivament que hi puguin ser, tenint en compte que no agraïm res”, ha conclòs.

Comentaris

  Quin missatge d'esperança de JxPelqueCalgui? 29/01/2021 8:14 pm
  Corrupció per a tots?. Corrupció és democràcia?.
  24
  15
  Respon
  Ramon 29/01/2021 5:20 pm
  Dir "furgo" és com dir "porfa" o "el prota de la peli". Quelcom que hauria d'estar perseguit per la Justícia. I ja no diguem fer "opos a la Gene", que això ja potser mereixeria restablir la pena capital.
  i això qui ho paga? 29/01/2021 4:44 pm
  què han trobat algun missal o raconet?
  55
  42
  Respon
  Ramon 29/01/2021 3:22 pm
  "Furgo" és com n'hi diuen del futbol els espanyols. "Furgo" o "jurgo". Nosaltres, els catalans, tallem els mots a l'inrevés de com ho fan ells. Ells, els espanyols, es mengen els finals: "Joserra, no m'eshe má sipi". Nosaltres, els catalans, elidim el començament. "En Quim llegia "el Sieru".
   Robert 29/01/2021 8:22 pm
   No S'entén què vols dir. Has fumat?.

Nou comentari