Borràs (JxCAT) rebutja, per “ridícules”, les filtracions de l’Operació Judes

L'equip de Torra està seguint les informacions per actuar legalment quan "sigui necessari"

La portaveu de JxCAT al Congrés, Laura Borràs, ha advertit que cal poder “tallar d’arrel” les filtracions sobre l’Operació Judes davant del “to” que estan adquirint. En aquest sentit, Borràs s’ha referit a la darrera filtració que assegura que la germana de Puigdemont actuava d’enllaç amb Torra. “Puigdemont i Torra no necessiten cap filtre ni cap mediador per trobar-se, és un argument ridícul”, ha emfasitzat Borràs.

La diputada de JxCAT ha assenyalat que “l’índex de qualitat democràtica” d’un país es pot mesurar també en situacions com aquesta. “L’espectacle de filtracions al qual hem assistit —no sabem en quin grau de tolerància per part judicial— és inadmissible, hi ha maneres de corregir-ho i de penar-ho perquè és extraordinàriament greu”.

Borràs ha assegurat que JxCAT no atorga cap mena de “credibilitat” a les informacions aparegudes, però ha explicat que l’equip del president Torra “està molt atent” a tot el que es publica i “en el moment que consideri oportú, si es veu la necessitat, es prendran mesures legals”. Borràs ha lamentat que les filtracions faciliten un “judici paral·lel” i que JxCAT es remet només als “fets”. “Volem saber què està passant, també pels conductes reglamentaris hem fet la sol·licitud de compareixença al Congrés dels Diputats, usem tots els nostres mecanismes”, ha afegit.

Nou comentari