Borràs avisa que la proposta de “via àmplia” d’ERC “no és realista”

La candidata de JxCAT adverteix que l'estratègia dels republicans pot acabar en una "via morta"

La candidata de JxCAT a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha dedicat aquest dilluns en un míting a Mataró crítiques a ERC, a qui ha definit com “companys de viatge”. Borràs ha dit que la via àmplia que promouen pot acabar posant el projecte independentista “en una via morta”. “Però nosaltres, som partidaris de la via catalana, que va permetre creuar el país de punta a punta amb il·lusió”, ha defensat.

Borràs ha destacat que la proposta dels republicans “potser implica ser independentista molts més anys o tota la vida”, en canvi a JxCAT “no volem ser independentistes tota la vida, volem ser independents d’una vegada per totes”.

La candidata de JxCAT ha advertit que quan algú els digui que la via dels junters de reactivar la DUI amb una majoria independentista “no és realista” cal respondre que “el que no és realista és esperar que l’estat espanyol es comporti com un estat democràtic i ens permeti fer un referèndum”, com tampoc ho és “que un govern amb els Comuns permeti avançar”.

Comentaris

  Anna 02/02/2021 4:45 pm
  Llegint alguns comentaris, típics de quintacolumnistes i col·laboracionistes espanyols, que volen fer creure que el clavegueram de l'estat espanyol ha aconseguit llurs objectius de dividir, enfrontar i crear mala maror dins de l'independentisme. Sincerament dubto si realment la majoria de comentaris son d'independentistes "crítics", de nous independentistes que tenen "molta pressa" o directament de ramons, trolls i col·laboracionistes de falsa bandera fent hores extra. Ara cal votar candidatures independentistes.
  uno que vive en Tabarnia 02/02/2021 3:40 pm
  pobres d,esprit s,en pot dir dels que creuen, avans de jugar la partida ja porten els pantalons al turmell, amb la vaselina possada, com camvien les coses el que avans semblava que s,ho menjaba tot,ERC, ara volen fer la politica que tan els molestaba, cada vegada mes son com una rara avis (Calimero)
  No és realista? 02/02/2021 7:39 am
  El que si és real es que un poc honorable trilero va suspendre la DUI en segons i va fugir, i la Laura diu que si guanya reactivarà la DUI (i tornarà a fugir). Porteu 10 anys processant cap enlloc, ja fa temps que no os crec, sou trileros!
  164
  79
  Respon
  Realitat 01/02/2021 9:29 pm
  En serio Borràs? Pots acusar a Erc de moltes coses, pero la vostra proposta d'independencia magica es la menys realista de totes. Els de JxCat sou els menys realistes de tots, quines penques acusar als demes quan no expliqueu com fareu la independencia.
  228
  119
  Respon

Nou comentari