Borràs afirma que el 14-F serà un plebiscit entre JxCat i ERC

La candidata de Junts defensa l'1-O "en absència" d'un referèndum pactat i vinculant en una entrevista a 'El Punt Avui'

La candidata de JxCat, Laura Borràs, ha assegurat que les eleccions del 14-F seran un plebiscit entre el seu partit i ERC: “Ho hauria de ser per poder clarificar quina és la manera que tenim per avançar perquè som partits independentistes i entenc que tots volem deixar de ser-ho“, ha dit en una entrevista a El Punt Avui d’aquest divendres, últim dia de campanya. Borràs insisteix que “no tots els vots independentistes han servit per avançar” i que per això el reconeixement a les urnes “legitimarà una estratègia“. “La nostra formula és la de la unitat, l’1-O, i la determinació”. A més, la presidenciable de Junts defensa el referèndum del 2017 “en absència” d’una altre consulta que sigui pactada i vinculant.

Comentaris

  EL CONTE DE LA LLETERA 12/02/2021 3:18 pm
  El Poc honorable Pujol va governar duran 23 anys, quan li parlavan de la independència de Catalunya sempre responia "ara no toca". El Poc honorable Miss Catalunya sempre ens deia "feu-me confiança" i ens va organitzar una costellada de 3 respostes per fer content al Cerillo, després trencà la paraula donada d'eleccions inmediates després de "la Consulta" per aconseguir la "unitat" amb xantatge, gràcies CUP per enviar-lo a la paperera de la història. El succeí un batxiller que va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot empantanegat. Fuigpelmón també va triar hereu (costum corruptgent que demostra en quina democràcia creuen), al pallasso Torra que només començar ja donava pistes del seu tarannà, el primer acte oficial va ser inaugurar els Jocs del Mediterrani amb el Preparao VI, al migdia va trencar per tv amb la corona i per la nit seia cufoi al costat del Borbó, va seguir fent el ridícul amb les pancartes per acabar obeint, el soci forçat amb xantatges va aconseguir una taula per parlar de TOT amb Madrit i el pallasso va tenir un atac de banyes per no ser ell el que ho va aconseguir, des del primer moment va fer tot el possible per rebentar-la cosa que a Madrit ja els anava bé, seguia presionan als socis perquè desobeissin quan ell mai arribava al final i com els socis ja estavan escaldats del personatge va decidir finiquitar la legislatura, Fuigpelmón veia que les enquestes no els eren favorables i el va renyar, el pallasso obedient mai va convocar-les, preferia el 'martiri', que Madrit el cessés i tornar a deixar-ho tot encara més empantanegat amb la pandèmia. Ara han tornat a triar hereu, vaja hereva, la que tenia més mèrits, crispadora com el pallasso i investigada per corrupte: Laura Hagrid Borràs, master en vendre fum. Encara hi ha algú amb cervell, no adoctrinat, que cregui que els corruptes que van pujar al carro indepe quan van queda amb el cul a l'aire per molts cassos de corrupció vulgui la independència de Catalunya?
   Anna Maria Solei i Grataconys 12/02/2021 3:47 pm
   Quanta veritat hi ha en el seu llarguíssim comentari. Per seguir processant cap enlloc sense fer res no val la pena, i votar corruptes tampoc. Jo a aquests ja els descarto, no els votaré, em quedan dos opcions només.
  Antoni 12/02/2021 3:01 pm
  En qualsevol cas serà un plebiscit Catalunya - espanya perquè si guanya ERC, guanya espanya
   Si noi, 12/02/2021 3:19 pm
   el que va suspendre la dui en segons i va fugir es diu Fuigpelmón
   53
   21
   Respon
  indepe 12/02/2021 2:43 pm
  esperem que pel bé de Catalunya i la independència, aquesta venedora de fum i crispadora acabi també a la paperera de la història.

Nou comentari